Viime viikollakin olin Allin kanssa treeneissä, joten siitä voisi eka kertoa. Tehtiin rataa niin, että lähdettiin pois heti kun koira teki virheen. Yllättäen ei päästy Allin kanssa kovinkaan pitkälle, ja siksi treeni olikin vähän tylsä. Saatin kuitenkin tehdä loppurata erikseen, ja lopulta saatiin sujumaan. Pitkä treenitauko näkyi myös monessa asiassa. Allilla oli kova into suorittaa esteitä eikä oikein jaksanut kuunnella. Keppien sisäänmenossa möhli! Okei, ne mentiin "väärästä" suunnasta joka on Allille vielä paljon vaikempi...

Tänään oltiin taas, ja nyt menikin paljon paremmin ja rata oli tosi kiva. Radalla oli pari suoraa putkea, ja jännitin alunperin miten ehdin laittaa Allin putkeen ja jotenkin päästä vaihtamaan puolta putken toiselle puolelle. Ajattelin kyllä että Alli irtoaa hyvin, mutta oli silti kiva huomata että pystyin jäämään ihan suoran putken toiseen päähän ja lähettää Alli toiseen päähän sisään. Eikä tullut mikään kiire! Ehdin jopa valssaamaan parissa välissä, kun pystyin lähettämään Allin niin kaukaa putkien "pimeisiin" päihin :) Kepit mentiin taas ns. "väärältä puolelta", mutta ensimmäisen kerran jälkeen ne sujui hyvin, vaikka joudun vielä juoksemaan ihan vierellä siihen suuntaan. Keinulla saatiin neuvoksi rauhoittaa tuo este. Allilla on hirveä kiire lähtemään heti kun keinu on alhaalla. Otettiin moneen kertaan uudestaan kun Alli lähti varastamaan sieltä. Mutta ainakaan se ei pelkää keinua.
Kaiken kaikkiaan paljon onnistumisia. Saatiin ottaa radat moneen kertaan ja pääsin kokeilemaan erilaisia ohjaustapoja, ja hyvin näkyi miten ne vaikutti Alliin. Tuntui myös että loppua kohden Alli oli paremmin hanskassa, vaikka sitten ihan lopuksi taisi väsyä ja juoksi yhden kunniakierroksen bongaillen niitä esteitä sieltä täältä.
Että oli hauskaa, sekä minulla että koiralla :)