Tänään siis noutotreeniä.

Alli noutaa tunnaria hienosti. Otettiin vaan kahdella kapulalla, aussieneiti juoksii tosi lujaa kapuloille, suoraan sille väärällä, mutta pysähtyi, haisteli, ei töninyt vaan tosi nätisti, siirtyi seuraavalle, haisteli, otti suuhun ja juoksi takaisin!! :) Ei mitään pureskelua ja hieno ote kapulasta :) Toivottavasti malttaisi tehdä tuonkin oikein sitten kisoissa...
Otettiin puukapulalla sivulletuloja, että tulisi suoraan. Pitäisi jotenkin saada nuo perusasennot suoremmiksi noissa liikkeissä, luoksetulossa ja noudossa tahtoo jäädä vinoon. Sitten heitin kapulan, juostiin kilpaa sen luo, ja kun Alli otti sen suuhunsa lähettiin juoksemaan toiseen suuntaan. Jotta vauhti säilyisi hyvänä molempiin suuntiin. Vähän tuli kiire eikä neiti heti saanut otetta kapulasta. Tuossa on muuten se hyvä puoli, että Allilla on niin kiire ettei ainakaan ehdi edes miettiä kapulan pureskelua ;)
Sitten vielä yksi metallinouto, joka oli niin hieno että sen jälkeen mentiin juoksemaan vähän talon taakse "pellolle". Juoksi täsmälleen samaa vauhtia molempiin suuntiin, tarttui kivasti kapulaan, ja istui suoraan. Kaikenkaikkiaan nämä "treenit" kesti varmaan alle 10 minuuttia.

Kylläpä on muuten treenit sujunut nyt hyvin, toivottavasti takapakkia tulisi vasta kokeen jälkeen. Koska niinhän se on, että aina kun menee hyvin, niin vähän ajan kuluttua mennään taas taaksepäin.

Ja siis tuota ruutua harjoiteltiin eilen, vaikka kirjoitin vasta tänään. Ja huomenna Alli agiliitää, eipä käy auspajn (noinhan se kirjotetaan? jotain syötävää?) aika pitkäksi.