Tiistaina kävin Y:n kanssa ruoholahdessa yksikseen. Otettiin pääasiassa keppejä, rengasta ja keinua, niitä Yran "heikoimpia lenkkejä". Ne kaikki kolme estettä meni hyvin. Huono puoli oli että Yra alkoi menemään rimoista ali, sopiva aika aloittaa sellainen sähellys kun kisat juuri tulossa.

Perjantaina oli Yran omat treenit Fannyn kanssa. Radat oli vaikeita, Yralle ja Fannylle tosi vaikeita, kiemuraisia ja ohjaajalta nopeutta ja tarkkaa ohjausta vaativia. Yllättäen ei mennyt kovin hyvin, vaikka ihan ok. Sain lopuksi minäkin hieman treenata Yran kanssa, kun seuraavana päivänä oli kisat tulossa. Hyvin meni silloin Yran kanssa kepit, keinu, kontaktit, kaikki :)

Lauantaina oli Yran kisadebyytti. Rimat oli tapissa ja mua jännitti aivan kamalasti, olin varma että pikkuneiti menee ali. Ohjasin tosi varmistellen, muutamassa kohdassa oli vähällä ettei Y lähtenyt omille esteilleen. Kepit teki tosi hienosti :) Muutenkin rata oli upea, mutta itse aiheutin viimeisen riman putoamisen hidastamalla liian aikaisin :( Miten ihminen voikin olla niin tyhmä!! Ilman sitä rimaa olisi tullut nolla ja kolmas sija. Nyt tulos oli 5vp, aika -1,68 ja 6. sija.
Rata oli vähän vaikeampi ykkösen rata, vaikka estevalikoima oli suppea. Hylkyjä tuli 12, nollia 5 joista vain 3 alitti ajan. Kaikista koirista vain 5 alitti ihanneajan, Yra yksi niistä vaikka menimmekin tosi hitaasti kun jouduin varmistelemaan jokaisella tavallisella hypylläkin...