Raskaan, tylsän ja ärsytystä täynnä olevan päivän jälkeen sain raahattua itseni museokentälle ottamaan ihan helppoja juttuja näin muistutukseksi ennen koetta. Kävin ensin laittamassa ruudun valmiiksi ilman koiria, sitten menin hakemaan Allin. Alli oli intoa täynnä, nyt kun olen palannut koulun penkeille, ja Alli on saanut olla yksin kotona, niin johan on energiaa kertynyt päivän mittaa!
Heti kun tultiin kentälle bongasi merkin, ja alkoi menee edes takas "saanko mennä...saanko, saanko?...kiltti", ja innosta pomppien juoksi merkille. Siitä lähetin melkein suoraan ruutuun, lähti taas vinosti taaksepäin kuin kapulaa etsimään, mutta parin askeleen jälkeen bongasi ruudun. Ruudussa odotti palkka. Jätettiin siihen.
Sitten luoksetulo. Jätin Allin, kävelin n. 30m päähän, ja pysäytin seisomaan kun Alli oli tullut sen kolmasosan. Alli pysähtyi hyvin, juoksi kehuen Allia päin ja kun oli heittomatkan päässä heitin patukan palkaksi. Jätin uudestaan maahan ja menin 30 metrin päähän. Käskin maahan 20m matkan jälkeen. Hyvin kävi maahan. Menin syöttämään palkan. Siitä vielä yksi läpijuoksi. Alli ei hidastellut ja pysähdykset oli hyviä :)
Otettiin myös pari kaukkaria, hyvät ja nopeat vaihdot. Ohjattu on kyllä se meidän kompastuskivi.

Miksun kanssa hyvin samantapaiset treenit. Kodin edessä otettiin yksi tunnari, Miksu ei nähnyt kapuloiden vientiä joten sillä kesti löytää kapulat, mutta haisteli tosi hyvin, ja tällä kertaa ei maistellut yhtään kapulaa ja toi heti oman kun sen löysi :) Museokentällä otettiin ensin liikkeestä istuminen ja heti palkka istumisesta. Sitten lähetin ruutuun, Miksukaan ei meinannut pysyä nahoissaan kun odotti lähtölupaa. Kiersi sivusta sisään joten otin vielä perään toisenkin lähetyksen, silloin meni suoraan. Sitten täysin samanlainen luoksetuloharjoitus kuin Allille. Miksulla meni myös tosi hyvin, ja palkkasin Miksun samalla tavalla.

Molemmat koirat olivat niin intoa täynnä että pakosti itsekin tuli hyvälle tuulelle. Miksu myös hepuloi lopuksi oikein kunnon hepulit, korvat niskassa ja häntä koipien välissä juoksi kentällä ympyrää muristen :D Ja kotimatkalla hyppäsi ojan yli kuin mikäkin pupu, pitkä ja korkea loikka! Alli taas pomppi kenguruloikkia ympäri peltoa, ja tuli kuin ohjus kun kutsuin :)