Koska Alli on hidastellut merkille mennessä, päädyin laittamaan palkan merkin taakse. Jätin Allin, vein merkin, namilautasen ja namit, ja sitten vielä kapulat taakse ja lähetin Allin merkille. Alli juoksi suoraan ohi ja keskimmäistä kapulaa kohti. Kielsin, pyysin takaisin, ja lähetin merkille. Sen jälkeen sujuikin. Tein monta toistoa niin että Alli juoksi pelkästään merkille ottamaan namit, jatkamatta. Välissä menin aina ikään kuin viemään kapulat uudestaan, jos tuo ymmärtäisi että vaikka se näkee että sinne viedään kapuloita, niitä ei heti haeta. Muutaman kerran merkillä ei ollut palkkaa, ja välillä pyysin Allia hakemaan kapuloita. Ensimmäisillä kerroilla suunnat oli taas vähän hakusessa, vaikka tätä on mun mielestä jankattu ihan loputtomiin, niin selvästi liian vähän Allille. Ekojen haparointien jälkeen muistui taas aussien mieleen.
Lisäksi tehtiin liikkeestä pysähdyksiä, jotka oli kaikki tosi hyviä. Pitää vaan itse muistaa missä järjestyksessä ne siinä idarissa tehdään...
Kaukkarit menee läheltä täsmällisesti ja vauhdikkaasti, kauempaan täsmällisestä mutta hitaasti. Pidin siis palkkaa takana, menin kauas, ja vapautin palkalle heti ekasta vaihdosta. Vähän lähempää tein sitten useampia vaihtoja. Alli osaa kaukkarit oikein hyvin, kun ne vaihdot vielä olisivat vauhdikkaita vaikka olen kaukana, niin olisin tosi tyytyväinen.

Alli oli paljon paremmalla tuulella kuin viimeksi, iloisempi. Vähän kankeutta näkyi vieläkin, ei ole ihan sama vauhdikas aussie joka mulla yleensä on TOKO-kaverina.