Teemana itsenäiset suoritukset kepeillä ja irtoaminen putkiin.
Kepeille Miksu irtoaa ja tekee ne itse vaikka menisin missä, paitsi jos alan häiritsemään tsemppaamalla liikaa, jolloin Miksulle tulee niin kiire perään että joku väli saattaa jäädä.
Putken jälkeen oli namilautanen, ja Miksu ei ole koskaan oikein ymmärtänyt tätä. Sen mielestä se vaan sattuu löytämään namin sieltä, ja huono puoli on että silloin nenä saattaa jäädä päälle. Ja se ei ole hyvä juttu, Miksulla kun ei nenä ja korvat meinaa toimia samaan aikaan... Lisäksi putki oli mutkalla, joten lyhyempi tie namilautaselle oli oikaista putken ohi. Sitä Miksu siis yritti moneen kertaan. Kyllä se putkiin irtosi ja meni aika sen pari hyppyä + putken, mutta yhtä hyvin se olisi varmaan mennyt oli siellä namilautanen vai ei, veikkaisin. Nyt se jäi vaan aina nuuskuttelemaan sinne namilautasen luo syötyään, toivoi varmaan löytävänsä lisää.
Lopuksi mentiin vielä lyhyt rata: hyppy-putki-hyppy-hyppy-kepit. Takaaleikkaukset putken jälkeen ja ennen keppejä. Hyvinhän se Miksulta sujui, mitä nyt vauhti oli aika olematon tavalliseen verrattuna, mutta ehkä ihan ymmärrettävää tuossa helteessä.