Ja anteeksi vielä etten ole jaksanut vähään aikaan kirjoitella treeneistä.

17.3 on Yran ensimmäiset viralliset kisat, nyt se on ilmoitettu. Myös Miksu menee silloin kisoihin, Allikin oli tarkoitus ilmoittaa mutta aussieneiti päätti aloittaa juoksunsa (!!! edellisestä vain 4kk), ja sitten käytiinkin vielä lonkkakuvissa joten Alli on nyt kuukauden "doupattuna". Alli pääsee sitten pääsiäiskisoihin.

Koska sovittiin että minä ohjaan Yra näissä kisoissa eikä Fanny, pitää nyt treenata vähän Yyn kanssa. Kolmosen pyöritykset "Micien ryhmässä" sujui taas hienosti neidiltä, kyllä se on huisin taitava pikkuinen :) Kepeillä on ongelmia, neiti menee edelleen käsiohjauksella mutta pujotteluvauhti on niin nopea etten ehdi mukaan ja siksi tulee virheitä. Ja tulipa mieleen että rengasta pitäisi harjoitella... Ja keinua ja ehkä vähän pussiakin. Katsotaan ehditäänkö kaikkea.
Treeneissä neidin ainoat virheet (mun selkeiden ohjausvirheiden lisäksi) tuli siis kepeiltä + yhdeltä rimalta. Rima tippui koska neiti hyppäsi niin kaukaa että laskeutui liian aikaisin ja löikin päänsä rimaan. Sellaisessakin nuo otukset onnistuu, varsinkin ne otukset jotka jättää aivonsa lähtöalueelle, ellei peräti kotiin...
Kovasti odottelen jo kisoja tuon meidän ikioman pikkuruisen kanssa :)