Tarkoituksena oli harjoitella keppejä, mutta kuinkas ollakaan rimoja ei saanut laitettua reikiin jotka olivat täynnä jäätynyttä mutaa :( Pitää viedä nuo kepit kotiin putsattavaksi ennenkuin jäätyvät vielä maahankin kiinni.
Toiseksi harjoitukseksi olin suunnitellut sellaisen juoksuympyrän, mutta tehtiin sitten siinä lisäksi jotain ohjausharjoituksia, esim valssia ja sylistäheittoa (oliko se nimi noin? :D ). Parhaiten harjoitus taisi sujua Fannylle ja Yralle, vaikka Yra alussa meinasi juosta putken ohi. Luulen ettei se vain näkynyt kunnolla siinä valaistuksessa. Sylistäheittokin sujui tosi hienosti, ilman mitään turhia pysäytyksiä tai kaarroksia, ja Fanny ohjasi hienosti. Samaa ei voi sanoa minusta ja Allista. Ensinnäkin tuon juoksutauon jälkeen tuo aussie oli aivan vauhko. Pelotti että hullu kaatuu ja teloo itsensä, kun oli aika liukasta. Olin varovainen käännöksissä ja käskytin varovasti sillä seurauksella että tuo meni yksikseen esteitä. Meidän on kyllä pakko päästä halliin treenaamaan, tuon kanssa on hengenvaarallista treenata ulkona nyt.
Yra hakee jo hienosti itse esteille, on äitinsä tyttö tavassaan pitää katse esteissä :) Mutta kuten Miciekin tuo pitää kyllä sivusilmällä huolen ettei ohjaaja unohdu.