Jess, tänään taas tokoilemassa. Nyt pisteitä kertyi enemmän kuin eilen, vaikka alun liikkeet sujuivat huonommin, mutta niistä eilisen huonoista liikkeistä tuli sitten 10.
Paikallamakuusta tuli taas 10. Vierustoveri piippasi koko ajan, mutta onneksi ei tarttunut aussieneitiin. Seuraamisessa Alli piti ihan kivasti kontaktia ja jaksoi, mutta edisti paljon ja oli tiellä vasempaan kääntymisissä. Tuolle pitää tehdä jotain ja yritetty on ja paremmalta näyttikin, mutta kun mennään pitkiä matkoja ilman namipalkkaa oikeasta kohdasta, niin tuo ajautuu taas sinne eteen, tänään pahemmin kuin eilen. Maahanmeno oli hieno, rokotti pisteen edistämisestä seuraamisessa. Luoksetulosta 6, ensimmäisestä käskystä hidasti vaan raviin, jouduin antamaan toisen pysähdyskäskyn. Luokse tuli normaaliin tapaan loikkien kuin kenguru :D Seisomisesta 10, voisi jo uskoa että se osaa sen, kolme kertaa peräkkäin täydet pisteet. Nouto 7, heitin kapulan vahingossa päin kattoa ja jouduin uusimaan heiton. Alli sitten varmaan siitä vähän ällistyneenä tuli hitaammin takaisin kapulalta. Kauko-ohjaus 10, liikkumatta vaihtoi asentoa aina ensimmäisestä käskystä, mutta olisi minusta voinut tehdä vaihdot ripeämmin ja selvemmin (istuminen jäi vähän vajaaksi). Estehyppy 10. Tänään meni nappiin kun hallin ulkopuolella oli hyppy missä harjoiteltiin pari kertaa. Erityisesti mieltä lämmitti 10 kokonaisvaikutuksesta. Alli oli tosi ilonen ja virheet johtui juuri siitä, kuten minusta pitääkin olla. Tärkeintä että koiralla on hauskaa!
Yhteensä pisteitä kertyi 177 ja se riitti kolmossijaan :) Eilenkin Alli oli sijoittunut kolmanneksi...

Meidän kyydissä tulleet Jessica ja Ninja-villis saivat myös ykkösen, ensimmäisen ykkösensä alokkaasta, 172 pistettä. Hienoa!

Onnistunut viikonloppu :)