Olen nyt ilman ajokorttia jonkin aikaa, enkä siis pääse treeneihin :( Lisäksi Miksu aloitti juoksunsa ja ajoitti sen sopivasti joten tämän vuoden kisat on Micien osalta kisattu. Ensi vuonna taas. Tämä vuosi on kyllä sujunut hyvin, siis ne muutamat kisat joihin ollaan ehditty, että eipä ole valittamista. Varsinkin tuo TOKO, ikinä en olisi uskonut että ollaan voittajassa... Jos kuitenkin ensi vuonna ehtisimme kisaamaan enempi, tuo ajanpuute vaan on niin vaikea juttu. Ensi vuonna sitäpaitsi edessä loput ylppärit, sisäänpääsykokeet, muutto, opiskelu... Että varmasti tulee niin rahasta kuin ajastakin pulaa.

Alli-paralla loppui jo se juoksu, muttei silti pääse treeneihin. Ensi viikonloppuna on kyllä molempina päivinä TOKO-kokeet. Toivottavasti menisi hyvin! Alli kyllä osaa kaiken, mutta luoksetulo on huono enkä ehdi sitä parantaa, joten satsataan sitten vauhtiin eikä pysäytykseen (neiti ennakoi...). Alli on ollut vähän alakuloinen, selvästi kaipaisi lisää tekemistä ja tuntuu "heräävän" vasta kun otetaan jotain TOKO-juttuja, mutta heti kun lopetetaan vajoaa taas johonkin koomaan.
Eilen otettiin seuraamista ja luoksetuloa, sekä liikkeestä maahanmenoa. Hyvin meni :) Paikallamakuuta pitäisi harjoitella, tuo on viimeksi treenannut sitä kuukausia sitten!

Yra-Myra ilmoitettiin messariin, että sinne on menossa. Muuten Yra on viettänyt aktiivisen kotikoiran elämää, mitään harrastusjuttuja ei ole tehty tuon kanssa. Nypin neitiä eilen, toivottavasti ehtisi kasvattaa vähän niitä karvoja varsinkin rintaan. Helmoihin ja päähän en ole koskenutkaan. Viimeistely sitten juuri ennen näyttelyä. Enhän sieltä mitään menestystä tuolla laiheliini-kirpulle odota, mutta pitäähän se turkki ainakin yrittää saada hienoksi.
Lisäksi Micie ja Yra ovat menossa ensi viikolla silmä- ja polvitarkastuksiin. Yralta molemmat, Micieltä pelkät silmät. Yra myös rokotetaan. Toivottavasti silmät ovat ok (Micien veljellä kun on kaihi), varsinkin kun huomasin että yksi Miksun pentu ensimmäisestä pentueesta on saanut pentuja...