Fanny ja Yra starttasi ensimmäisissä möllikisoissa. Uskomatonta oli että Fanny muisti radan, ja Yra teki koko radan kaikesta sähellyksestä huolimatta intoa täynnä eikä vieraasta paikasta (ensimmäistä kertaa hallissa) huolimatta keskittynyt mihinkään muuhun kuin Fannyyn.
Virheitä tuli ainakin kielto A:lta jonka jälkeen Fanny auttoi työntämällä pyllystä kun tuo pygmi ei meinannut päästä ylös asti ilman vauhtia. Sitten Fanny meinasi kerran unohtaa radan ja ohjasi Yran yhden esteen ohi, mutta muisti ja palasi takaisin. Radalla oli pussi jota Yra ei osannut, tuomari tuli pitämään kangasta ylhäällä ja johan Yra ymmärsi juosta läpi. Vielä yksi kielto tuli puomilta, Fanny ei näyttänyt kunnolla joten Yra juoksi ohi. Takaisin ja sitten maaliin. Sijoitus oli 5/6 (hylystä 20vp).

Olin Allin kanssa samalla radalla ja se meni pelkäksi sähellykseksi. Alli ei suostunut menemään pussiin (ei kyllä osaakaan ko. estettä kunnolla) ennenkuin kangasta nostettiin, eikä "tosi pelottavaan" mustaan putkeen. Muutenkin pomppi omaa rataansa ja seisoin siinä keskellä että "hei, minäkin olen täällä, muistatko?"... Kauhea kokemus ;)