Käytiin Purinalla mölleilemässä, Anne Savioja oli suunnitellut todella kivat radat niin mölleille kuin kisaaville.

Alli pysyi molemmilla kerroilla hyvin lähdössä :) Möllirata meni virheettömästi paitsi yksi rimantiputus, aika jotain -10. Sillä tuloksella sijoituttiin kolmanneksi. En kuitenkaan ollut rataan oikein tyytyväinen, koska Alli oli aika vauhko eikä oikein kuunnellut, A:n kontaktilta hyppäsi.
Päätettiin vielä mennä kisaavien radalle, kiinnosti nähdä miten sujuu keinu ja kepit radalla. Hyvinhän ne, omasta mielestäni tämä rata meni paljon paremmin. Kontaktit eivät vieläkään sujunut kuten haluaisin, mutta nyt Alli ainakin kuunteli ja yritti. Keinuun olin tosi tyytyväinen, en saanut hidastettua ennen estettä, mutta Alli pysähtyi kuitenkin vaikka olin jo ihan varma että lentokeinu siitä tulee. Kepeillekin löysi hyvin vauhdista ja jatkoi hienosti. Muutenkin rata meni tosi kivasti, mutta tuloksena hylly, putken väärä pää. Yksi rima tuli taas alas. Mutta ainakin tuo koira irtoaa putkiin...

Mukana ollut Ninja-villis teki omistajansa kanssa hienon nollan medimölleissä ja tuli kolmanneksi. Aivan upeasti heiltäkin uudessa paikassa ja sillä treenimäärällä, ja kun ovat treenanneet vain canidaen esteillä ja kentällä jotka on mitä on... Hyvä puoli oli että Alli ei saanut nollaa, olenhan luvannut mennä virallisiin heti kun Alli saa ensimmäisestä möllistä nollan. Ehkä joku päivä.