Käytiin ensimmäistä kertaa Inkoon koirakerhon BH-treenissä. Täällähän olisi koe parin viikon kuluttua, ja kai Allin kanssa joskus olisi tarkoitus pk-lajejakin koittaa, kunhan aika riittäisi. Eli tuo BH-koe pitäisi läpäistä.
Itse en tiedä mitään näistä jutuista, meillä on aina vain ollut pikkukoiria joiden kanssa harrastaminen on jäänyt agiin, tokoon ja näyttelyihin. Että minulla ei ole mitään kuvaa siitä miten tarkkaa se siellä BH-kokeessa on. Harjoiteltiin sitä seuraamiskaaviota. Eiköhän se Allilta onnistu jos neiti vain jaksaa. Istumaan jääminen meni ensin maahanmenoksi, sitten jäi ihan kivasti istumaan, maahanmeno ja luoksetulo hyvin, mutta Allihan tulee suoraan sivulle. Jos joskus aletaan kisata pitää opettaa tulemaan myös eteen, vielä en ala. Paikallamakuun pitäisi onnistua, kyllä harmittaisi jos se koe siihen jäisi. Ihmisryhmät oli vaikeita, kun niissä seisoi tuttuja ihmisiä joita olisi ollut ihana tervehtiä. Onnistui kuitenkin hyppimättä vaikka Allin häntä heilui vimmatusti. Sitten harjoiteltiin vähän kaupunkiosuutta varten. Rullaluistelijoiden ja pyöräilijöiden ei todellakaan pitäisi olla ongelma, Alli on myös tottunut viettämään aikaa kaupan/kirjaston edessä. Ongelma on että neiti usein vetää hihnassa, ja sitten tietysti tuo ihmisiä vasten pomppiminen.
Mutta ehkä me voitaisiin mennä siihen kokeeseen. Vasta keskiviikkona pitäisi ilmoittautua, joten onhan tässä aikaa miettiä.