Herätys aikasin aamulla ja suunta kohta Purina Areenaa. Häkki ja wesselit mukana. Onneksi olin päässyt töihin buffaan, koska pakkasta oli kivasti, ja edellisvuosina on tullut paleltua ihan riittävästi rata.

Micien startti oli vasta kahden aikaan, joten aikaa oli. Piti saada westiet kotiutumaan, varsinkin Yra oli hyvin närkästynyt siitä että joutui häkkiin. Piti välillä ihan mukavaa meteliä. Buffassa oli mukavan hiljaista paitsi ratahenkilöt jotka tulivat luokkien välillä lämmittelemään. Ylipäätänsä Yra käyttäytyi kyllä tosi kivasti, niinkun yleensä käyttäytyykin tuollaisissa paikoissa. Ei itse rähissyt kenellekään ja käveli nokka pystyssä muiden rähisijöiden ohi (siis koirien). Kävi tervehtimässä ihmisiä muttei kyllä oikeasti niistä pahemmin välittänyt. Tylsiä olivat. Paitsi ne joiden syliin pääsi lämmittelemään. Miten niin hemmoteltu?

Miksun rata oli aika vaikea ja mutkainen. Koko luokassa kaksi nollaa. Miksu itse kuunteli hyvin ja vauhti oli sellainen kun nyt on ollut säiden viilennyttyä, eli reipas :) Jostain syystä Micie keksi ettei aio tehdä keppejen vikaa väliä, ja siitä sitten tuli mukavasti virheitä ja aikaa kun otettiin kepit kaksi kertaa alusta ja siltikään ei mennyt vaan jäätiin siihen keppejen loppuun käymään kädenvääntöä siitä miten ja milloin jatketaan. Yksi rima tuli alas. Keppejen jälkeen puhdasta rataa.
Virheitä 15 + yliaikaa 30s :D

Yran kanssa kävin tekee joitain esteitä. Neiti on kyllä ihana, hirveä räksytys heti kun päästään esteille, eikä välittänyt ollenkaan hallista, erilaisista esteistä, kuulutuksesta eikä muista koirista. Kepit meni alkuun tosi hyvin, sitten alkoi käymään niin ylikierroksilla ettei enää osannut keskittyä. Vähän päästiin kokeilemaan pussiakin, josta tuo oli alkuun ihan ymmällä kun ei vain tajunnut että siitä pääsee läpi. Heti kun ymmärtää juoksee vauhdilla (tarviiko edes sanoa? milloin tuo on tehnyt jotain hitaasti...), mutta kun sen mielestä se kangas on ihan seinä.