Aloitettiin hyppyradalla. Helppo rata, juoksua vaan edes takas, mikä tekikin radasta aika vaikean Allin kanssa. Yran kanssa otettiin hidas ja varma nolla. Keppejä edeltävän esteen jälkeen tiukasti haltuun ja peruutus kepeille asti, että sain työnnettyä oikeaan väliin. Allin kanssa niin ikään nolla, hallittu sellainen, tuntui minusta tosi hitaalta, mutta aika sanoi muuta ja oli sijoituskin peräti neljäs, vain 2 sekuntia kärjestä. Eli molemmilla lapsosilla on nyt yhdet nollat! Kaksi vielä niin sanotaan heippa ykkösluokalle...
Agilityratakin helppo, vain yksi paha paikka ja siitäkin suoriuduttiin molempien kanssa hyvin. Yra otti virheensä menemällä renkaan ali, kun oli jo iskenyt silmänsä sitä seuraavaan puomiin, niin ei enää osannut katsoa mistä välistä sen renkaan pitäisi mennä. Tiputti myös yhden riman, tai oikeastaan löi päänsä siihen. Hupsu koira, jos se vaan muistaisi katsella eteensä... Allille ei muita virheitä kuin tiputti sen saman riman mikä Yraltakin tuli alas. Mutta rata oli muutenkin niin huono, ettei todellakaan jäänyt harmittamaan. Kontaktit tehtiin vaan sinne päin ja muutenkin tuntui tosi hitaalta ja huonolta koko rata, vaikkei virheitä tullut.

Oltiin kaikki kolme tosi väsyneitä viikonlopun jälkeen. Minä ja Alli oltiin oltu joka päivä kisapaikalle melkein aamusta iltaan, Yra taas oli perjantaista sunnuntaihin mökkeilemässä, eli ei ihme ettei enää sitä vikaa rataa meinattu jaksaa.