Maanantaina oli Miksun agitreenit. Miksu teki tapansa mukaan hienosti töitä, ei ylimääräisiä kaarroksia, keppien sisäänmeno hieno, vaikka kulma olikin erikoinen niin juoksi suorinta tietä ensimmäiseen väliin ja jatkoi hienosti. A:n kontaktin hyppäsi melko korkealta. Muuten hyvin. Ja on se vaan onni että on noin osaava koira joka tekee oikein vaikka ohjaaja kuinka yrittää sabotoida. Olin hieman "eksynyt" radalla, ja luulin että kepit on noin 3-4 metriä eri suuntaan kuin mitä olivat. Osoitin ja juoksin sitten sinne päin missä luulin keppien olevan, mutta Micie se vaan oli löytänyt pujottelun ja pujotteli ihan itsekseen siellä toisessa suunnassa. Ehdin keppien luo ennenkuin Micie oli pujotellut loppuun ja ohjasin viimeisen esteen. On tuo ihana koira :)

Tiistaina käytiin Allin kanssa vähän ottamassa seuraamista ja kutsumisia seuraamaan (ruutu) läheisellä kentällä.

Keskiviikkona oli Allin agilitytreenit. Alli meni renkaasta ohi!! Moneen kertaan!! Se ei ole KOSKAAN aikaisemmin, on osannut renkaan ihan täydellisesti viime keväästä asti! Lopulta sujui taas. Ulkokentällä oli vaan tosi vaikea liikkua lumessa, en meinannut ollenkaan pysyä Allin mukana vaikka ohjasin aika paikaltaan. Muutenkin Alli oli alkuun ihan kahjo, ei kuunnellut ollenkaan vaan teki vain esteitä miten lystäsi. Rauhoittui kuitenkin ja alkoi kuunnella. Kepeille löytää hyvin :) A:n alastulon hidasti, mutta juuri kun oli laittamassa etujalat maahan tuli takajalatkin perässä. Pah. Toisella kerralla otin sitten Allin kiinni ja palautin otuksen melko rumasti siihen kontaktille.

Loppuviikosta olen ollut tosi laiska, perjantaina taisin ottaa lenkillä vähän luoksetulon pysähdyksiä (seisomisia) ja kaukkareita lumipallopalkalla, kun kävin pelkän Allin kanssa kävelyllä. Lumipallosää on aivan täydellinen koulutus sää, Alli ja varsinkaan Miksu ei tiedä mitään kivempaa palkkiota kuin lumpparin heittäminen :)

Miksun kanssa treenailu on jäänyt, ja Allille pitäisi ehdottomasti ottaa sitä tunnaria, mutta oon ollut tosi laiska tekemään mitään kunnollista.