Eilen otettiin tehotreenit, itsekseen pelkästään A:ta ja puomia. Kontaktit alkaa pikkuhiljaa sujua niin miten haluankin, varmuuttaa on tullut lisää. Pitäisi kuitenkin treenata paljon, että iskostuisi ihan selkäytimeen (sekä minulle se ohjaus että Allille suoritus;)). Allin tuntien turha hidastelukin loppuu kun oikea suoritustapa varmistuu. Alli alkaa myös uskaltaa menemään mun edellä kontaktille. Treeniä vaan lisää...
Tänään sitten suoraa ja irtoamista siinä. Ei ongelmia, irtoaminen kun on juuri se mikä meiltä sujuu, vaikka hyvähän sitäkin joskus on harjoitella... Meneehän tuo vaikka olisin kolme estettä jäljessä. Lisäksi niitä kontakteja, ja niin että puomin jälkeen oli hyppy sellaisessa kulmassa, että jos koira teki hienosti itse kontaktin niin ohjaaja ehti ohjaamaan lopun hyvin.
Nyt tuo vanha mutta aikaisemmin ei niin paha ongelma on tullut esiin oikein kunnolla: Alli roiskii rimoja lähes joka radalla. Pelkästää jos hyppy on suorassa linjassa pysyy rimat ylhäällä. Eli seuraavaksi pitää keksiä miten päästään tästä eroon... Tietenkin tiedän että usein häiritsen Alperoista hypyn aikana, mutten oikein osaa olla häiritsemättäkään, joten tuo pitäisi saada opetettua olemaan tiputtamatta mun sähellyksestä huolimatta.