Allilla on suuria ongelmia. Sillä on ongelmana kaikki joka ei tapahdu mun välittömässä läheisyydessä. Sillä on ongelmia myös motivaation kanssa. Ei oikein kiinnostaa ja sitten hirveä stressaantunut läähätys kun mamma "pakottaa" (eli yrittää pomppia aussieparan edessä ja lässyttää innostuneesti). Pidän edelleen peukkuja että johtuisi vaan juoksusta ja tuo vielä muuttuisi omaksi iloiseksi itsekseen. Turha kai kuitenkaan odottaa ihmeitä ennen lauantain koetta, joten mennään sinne katsomaan mitkä liikkeet neiti suvaitsee tehdä.
Tällaisia ongelmia en muista ennen Allin kanssa olleen...

Miksu puolestaan on löytänyt tokoilun ilon. Se tekee keskittyneesti, iloisesti mutta samalla säheltämättä, on ollut tosi hieno viime treeneissä. Kaukokäskyt
ovat edistyneet huimasti, vaihdot ovat nopeita ja menevät nykyisin jopa oikein. Miksu kuitenkin liikkuu hieman, maahanmenoissa hiukan eteenpäin ja istumisissa taaksepäin, seisomiset aika hyvin paikoillaan, joten lopuksi on yleensä siinä mihin sen jätinkin. Saa nähdä mitä tuomarit tästä sanoo. Välillä malttaa kyllä pysyä aivan paikoillaankin. Luoksetulossa on aika sopiva vauhti. Sellainen hitaanpuoleinen juoksu, josta saa pysähdykset hyvin tehtyä mutta ei näytä miltään hidastelulta. Seisomaanpydähdys on kuitenkin liian hidas, sitä yritän vähän nopeuttaa heittämällä tennispalloa taakse. Näytti toimivan mutta tarvitaan toistoja... Istuminen alkaa sujua varmasti, myös silloin kun seuraaminen on vähemmän keskittynyttä - kuten se yleensä kokeessa on ;) Seuraaminen on ok. Onhan siinä vaikka mitä parannettavaa, varsinkin siirtymisissä, mutta ei suuria virheitä. Ruudun Miksu löytää hyvin, mutta viimeksi korvat jäi ruudun ulkopuolelle, tästä huomautin, mikä hidasti Miksun ruutuun menoa, mutta paikka löytyi paremmin ja kuunteli paikka ja maahan käskyjä. Ruudussa pysyminen ja sieltä luoksetulo ovat olleet hyvät. Metallia Micie kantaa häntä iloisesti pystyssä, mutta tarttuminen on vähän epäröivä ja koliseva kapula suussa on tylsä juosta. Luovutus on parantunut keväästä. Tunnari on ollut mietintämyssyssä pari päivää, viimeksi meni siis oikein hyvin, jatketaan samaan malliin treenaamista. Hyppynoutoa ja paikallamakuuta ei olla treenattu.

Miksun työskentely ei ole ollut yhtään hullumpaa, jospa se tulos nyt tulisi ;) Kakkonen tai jopa ykkönenkään ei olisi aivan toiveajattelua, jos Miksun kiinnostuksen vaan saa pysymään yllä kokeessakin.