Ensinnäkin ilmoitin Allinkin piirimestaruusTOKOon. Ja heti sain katua.
Alli ei nimittäin osannut treeneissä mitään. Mikä merkki? Ai ruutuko, mitä se tarkottaa, missä? Täh? Nouda? Mitä, emmää mitään noudettavaa nää? Toivotaan että tämä on vaan jotain juoksu-juttuja, kun tärpit on just alkamassa, ja menee ohi kokeeseen mennessä. Koska jos jatkuu näin ni jätän väliin. Seuraamiset meni sentään ok, ja liikkeestä pysähdykset. Kaukkareissa asennonvaihdot oli teknisesti tosi hyviä, jopa seisomisesta maahanmeno, mutta hitaita. Ja maasta istumaan nouseminen alussa ekalla käskyllä melkein mahdotonta. Toivotaan että meidän sarja kokeessa alkaa seisomisella ;) Alli teki myös hitaasti niitä liikkeitä. Mitä mun aina iloiselle tottistelijalle on tapahtunut? Toivottavasti johtuu vaan juoksusta, mutta ei se aikaisempina juoksuina... Ja miten sillä TAAS on juoksu, edellisestä vaan 5kk ja sitä ennen väli oli joku 4kk. Ja lisäksi toi koira LÄÄHÄTTÄÄ nyt ihan koko ajan. Tosi ärsyttävää!

Miksun kanssa tehtiin seuraamista niin että treenikaveri käskytti. Ja myös liikkeestä istumista. Seuraaminen oli ihan ok, ei ihan parasta mitä Miksu osaa, kontakti katosi välillä ja olisi voinut olla vähän paremmin "mukana". Liikkeestä istuminen meni eka seisomiseksi (varmaan just siksi ettei ollut ihan kunnolla mukana seuraamisessa), sitten kaksi kertaa oikein. Jospa tämä olisi eka koe missä se liike onnistuu (kun treenaan yksikseni menee 99% oikein). Toivossa on hyvä elää ;)
Miksun kaukkarit meni ok. Ruutu ok. Metalli ok (ei kuitenkaan voi juosta takaisin päin kun se kolisee ällösti suussa...). Nämä treenit meni ihan hyvin.
Edellisenä päivänä oltiin sitten otettu tunnaria, ja Miksu otti tosi pahasti paineita, syy on mulle täysin tuntematon. Edelliset kerrat oli mennyt hyvin, itse olin hyvällä tuulella (ainakin kun aloitettiin...), kaiken olisi pitänyt olla hyvin. En tajua. No onneksi otus toi joka kerralla oikean kapulan ja sai paljon kehuja, mutta haistellessa häntä oli tosi matalalla, Miksu liikkui kyyryssä kuin anteeksi pyytäen, nosteli ja pureskeli hermostuneesti muita kapuloita (eli liike olisi mennyt nollille). En ymmärrä ollenkaan. Sen jälkeen naulasinkin sellaisen levyn mihin kiinnitin niitä tunnarikapuloita, jos siitä olisi apua. Harmi vaan sitä ei voi käyttää ennenkuin on ollut riittävän kauan liiterissä, haisee varmaan sen verran vahvasti mulle vielä monta viikkoa.

Fanny ja Yrakin olivat mukana, ja heillä meni oikein hyvin. Yran juoksut on ohi, ja pikkuneiti teki tosi innokkaasti temppuja :) Kiva juttu, Yra onkin ollut vähän allapäin, kuten pikkuneiti yleensäkin kun on juoksu meneillään. Kohta on varmaan taas iloinen oma itsensä!