Melkein heti aamulla herättyäni lähdin Allin, ruutumerkkien ja kahden lelun kanssa viereiselle kentälle. Tehtiin ihan helppoja juttuja lelupalkalla, esim. merkille, seis ja narupallo lentää, ja lähetyksiä ruutuun jossa oli valmiiksi lelu, ja välillä EVL:n ruutu eli merkin kautta, ruutu molemmissa suunnissa. Meni tosi hyvin.

Sitten Alli kotiin ja Miksu mukaan. Miksulle jätin ruutuun namialustan, kävelin poispäin ruudusta ja tein liikkeestö istumisia palkaten heti oikeasta asennosta. Sitten yksi kisanomainen istuminen, jonka jälkeen yksi istuminen niin että vapautin Miksun takana olevaan ruutuun. Tämä sujui hyvin. Tämän jälkeen kaukkareita, jossa sama ongelma, Miksu ei kuuntele kunnolla vaan arpoo asentoja. Pitäisi tehdä paljon toistoja että menisi ihan selkäytimeen, Miksu kun ei jaksa keskittyä muhun ja mun sanomisiin ja käsillä huitomisiin samanlailla kuin Alli. En myöskään aio hyväksyä Miksulta muuta kuin oikean asennon ekasta käskystä, kun se sen aivan selkeästi osaa, ja siitä meillä olikin vähän erimielisyyksiä kun Miksun mielestä ei voi olla niin kamalaa jos eka vaikka menee maahan ja sitten vasta nousee seisomaan kuten kuuluu... Lopulta sain peräti neljä lyhyttä sarjaa (2-4 vaihtoa) oikein, niin että vaihdot tehtiin ekasta käskystä. Tähän olin sitten oikein tyytyväinen, kuten myös siihen että Miksu pysyy melko hyvin paikallaan.

Päivällä otin pihalla tunnaria. Ensin piilotin Allille kerran vain yhden tunnarin, sitten ihan kilpailunomainen, joskin itse vein sen kapulan. Alli haisteli hyvin, mutta oli aika epävarma ja hidas. Tähänkin olin kuitenkin tyytyväinen, koska Alli ei tehnyt virheitä ja pääsin kehumaan ja palkkaamaan, ja kun Alli taas alkaa olla varma osaamisestaan niin vauhti kyllä tulee.
Miksun kanssa sama juttu. Micie aloitti hyvin, mutta "oikeassa" tunnarissa ei heti osunut oikealle kapulalle, ja haisteltuaan läpi kolme ensimmäistä iski uskonpuute ja täytyi tuoda jokin. Sitten ei taaskaan enää meinannut millään sujua, kun Miksu yritti vaan nopeasti tehdä jotain jotta saisi jo lähteä. Taas multa meinasi keinot loppua, ja jätin ärsyyntyneenä Miksun paikallamakuun ja menin itse miettimään miten tästä jatkaisi. Kävin hakemassa aivan uudet kapulat, kun Miksu oli nostellut jo kaikkia niitä jotka olin alunperin ottanut. Nämä kävin laittamassa viereisen pellon lähellä olevaan hylättyyn leikkimökkiin. Sitten otin pari kertaa yhden kapulan etsintään, että Miksu sai taas itseluottamuksen takaisin. Sen jälkeen lähetin Miksun mökkiin etsimään, niin ettei se nähnyt minua. Ajattelin että se silloin malttaisi paremmin etsiä kaikessa rauhassa. Ja kyllähän sieltä oikea kapula tuli :) Se riitti minulle.

Illalla otettiin vielä uudestaan tunnaria. Samalla lailla ensin piilottaen yhden kapulan, sitten etsien muiden kapuloiden seasta. Alli oli selvästi saanut lisää itseluottamusta, teki paljon reippaammin ja tuli vauhdilla perusasentoon :) Miksukaan ei tehnyt virheitä. Joutui taas etsimään kauan kapuloiden joukosta omaansa, mutta malttoi kuin malttoikin ja löysi lopulta oman :)
Noilla on aika erilainen tyyli nykyään. Micie menee suoraan kapuloille ja alkaa haistella siinä järjestyksessä kun niitä eteen ilmestyy. Alli juoksee kasalle, haistelee ilmaa kauempana kasasta ja valitsee sitten sen kohdan missä haju on vahvin, ja osuu yleensä heti omalle tai korkeintaan tarkistaa viereiset.