Fanny sai valita haluaako ottaa Micien vai Allin agilitytreeneihin, kun Yralla on juoksu. Jostain kumman syystä valitsi Micien. Ensin Micie ihmetteli minne jäin, vilkuili minua lähdössä, mutta radalla ei tietenkään ollut sellaiseen aikaan. Ja ensimmäisen kerran jälkeen ei edes lähdössä vilkuillut.

Radat meni ihan hyvin, Micie on hyvä "opettaja" koska menee täsmälleen sinne minne ohjataan, ja jos ei ohjaa niin ei mene minnekään. Viimeisenä tekivät 13 esteen radan, se meni selvästi parhaiten, Micie oli jo täysillä Fannyn kanssa menossa mukana ja räksytti normaaliin tapaansa radalla Ensimmäiset radat meni aikaa hiljaa. Vain yhdessä kohtaa tuota vikaa rataa Fanny oli vähän myöhässä mutta sai pelastettua Micien ajoissa putkeen, osittain siksi että Miksu itse on niin hyvä lukemaan rataa että oli kyllä jo arvannut että sinne oli tarkoitus mennä. Eli puhtaasti menivät sen radan, Fanny oli tosi iloinen kun ohjaajakin oli kehunut että sehän meni ihan hetkessä :) 

Micie ei kuten tavallista reagoinut ollenkaan uuteen treenipaikkaan. Eikä myöskään täysmustaan putkeen tai mustaan pussinkankaaseen. En kyllä kuvitellutkaan että olisi reagoinut, ei ole sen tyyppinen koira ja sitäpaitsi sitä kokemustakin on jonkin verran erilaisista esteistä ja kisapaikoista.