Maanantaina westiet kävi eläinlääkärillä. Yralta tutkittiin silmät ja polvet, kaikki kunnossa, ja pikkuinen myös rokotettiin. Neidin käytös oli erinomaista. Micieltä uusintatarkastettiin silmät, kaikki edelleen ok :)
Kyllä noiden käytöksessä on eroa. Kun odotushuoneeseen tuli uusia koiria, niin Miksu oli häntä aivan innoissan heiluen menossa muiden koirien luo (vielä pahemmin kuin tavallisesti kun on juoksu). Yra kun ei ollenkaan tykkää vieraista, ensimmäistä sisääntullutta koiraa kävi kyllä häntä jäykkänä (vähän sitten myös heilutti häntäänsä) tervehtimässä.
Micie oli muutenkin ihan innoissaan menossa lääkärille, ja inisi eläinlääkärin pöydän vieressä kun oli niin epäreilua että Yra pääsi tutkittavaksi ja Hänen piti odottaa ;) Yra taas itsevarmaan ja vähän ylimieliseen tyyliinsä tutki paikkoja tai vaati päästä syliin.

Ja nyt se Alli lonkkakuviin äkkiä, pitää varmaan itse varata aika ja vaan sanoa äidille että saa luvan maksaa koiransa lääkärikäynnit ;) Kyllä se jo suostui, mutta jos joudun odottamaan että äiti saa aikaisiksi varata lonkkakuvausajan, niin saan odottaa kauan...