Aika kamala päivä.

Miksu aloitti taas, makaamalla tänään sitten paikallaan kympin arvoisesti. Olisi voinut tehdä sen viime viikolla... Sen jälkeen ei tehnyt enää mitään. En sitten ymmärrä millään mikä siihen meni. Oli ihan ok ennen kehää ja kehän jälkeen, mutta kehässä ei toiminut ollenkaan. Halusi syliin, pois kehästä, kaikkea. Pisteitä saatiin paikallamakuun lisäksi seuraamisesta, luoksetulosta, metallinoudosta ja ruudusta. Ja tietysti kokonaisvaikutuksesta. Muusta nolla. Yhteensä 136p eikä tulosta.

Allin kanssa sitten. Ohjatusta pisteitä, kasi!! :) Idari taas huonosti, istuminen tekemättä. Seuraaminen ok, luoksetulo aivan upea! Se on oppinut pysähtymään! :) Kaikki muu menikin suurinpiirtein odotusten mukaan, paitsi mokasin ruudun nollille kun piti varmistaa makaako se tosiaan siellä. Ja sehän tulkitsi mun pään liikkeen kutsuksi :( höh. Nolla. Istumisessa valu maahan kun viereinenkin makas. Paikallaistumista pitäisi ehkä joskus harjoitella... Ei olla koskaan harjoiteltu ;)
Yhteensä 203,5p, III-tulos.

Viimeiseksi Yran kanssa kehään, kun Fanny ei päässyt. En tiennyt ollenkaan tekeekö se mun kanssa, mutta ihan kivasti meni. Seuraamisissa oltiin kyllä sunnuntaikävelyllä, ja jäävissä en voinut olla vähän varmistamatta, kun en koiraa tunne niin hyvin. Hypyssä tarvitsi kaksi käskyä, kun olin sanonut ettei saa vielä hypätä kun olisi jo aiemmin halunnut mennä, niin piti sitten varmistaa saako tosiaan jo mennä. Kuitenkin 170p ja I-tulos :) Hyvä Y!
Vielä yksi ykkönen...