Joo, no tolta se mun käskytys tahtoo välillä kuulostaa, onneksi Allikin alkaa oppia että yleensä ei kannata tehdä kuten käsken vaan kuten tarkoitan. Ja ruutu on tässä mielessä aika helppo, kun sitä ei helpolla muuhun sekoita.

Otettiin ihan lähietäisyydeltä ja palkkasin siitä että haki ihan keskelle ruutua. Sopivaa kosketusalustaa ei löytynyt, minne lie kadonnut meidän hiirimatto, mutta kyllä se noinkin ihan toimi. Sitten otettiin lähetyksiä ylipitkän matkan päästä (joku 40-50m) niin että lelu odotti ruudun takana. Kaikki sujui tosi kivasti, Alli ei kertaakaan kiertänyt ruutua, niinkuin sillä on ollut tapana tehdä kun lähettää kaukaa. Ja lämmin sää vei Allilta liian sähellyksen, intoa oli juuri sopivasti. Tehtiin yksi kisanomainen ruutu, kutsumisineen kaikkineen ja se sujui tosi hyvin :):):) Hieno Alli-napero! Lopuksi vielä yksi lähetys lelulle.
Ruudun loppuosa alkaa näyttää hyvältä, aussieneitonen ei enää juokse vauhdilla ohi vaan ymmärtää jarruttaa.
Mutta tuo ruutu on kyllä muuten niin helkkarin vaikea liike. Niin helposti kaikki siinä ympärillä häiritsee ja koira juokseekin ihan muualle. Eihän sitä koskaan voi tietää onnistuuko se sitten kokeessa vai ei.