Tämä oli näitä treenejä joiden takia tätä lajia jakssaa harrastaa silloinkin kun menee huonommin. Alli teki töitä hymyssä suin, kuunteli samalla tosi hyvin. Ensin tehtiin joku vanha kolmosluokanrata, siltä Alli olisi saanut yhden kiellon (putki vaikeasta kulmasta ja lähdin liian aikasin juoksemaan seuraavalle esteelle) ja viimeinen rima tippu kun kaivoin jo lelua esille. Mutta tosi hienosti. Ensimmäistä kertaa oli Allilla keinu radalla, ja hyvin meni. Keinu ei kyllä koskaan ole ollut rämäpäälle mikään ongelma...
Kepit meni tänään tosi hyvin. Kontaktin ensin vähän huonommin, viimeisellä radanpätkällä jo paremmin. Mutta niitä pitäisi ehtiä käydä ottamassa ihan erikseen ja kaikessa rauhassa yksin. Ja onneksi ollaan menossa sille hyppytekniikkakurssille. Kouluttaja ihmetteli miten koira pystyy lennossa kääntymään ja katsomaan ohjaajaa tiputtamatta rimaa. Tänään ei siis tullut montaa rima alas, olisiko vaan tuo yksi. Mutta tuo hyppää niin pitkiä hyppyjä ettei ehdi ottamaan ainuttakaan askelta esteiden välissä, vaikka estevälit oli ihan normaalipituisia. Alli siis oikeasti liitää radalla.
Omaa vuoroa odotellessa tokoiltiin myös vähän. Alli teki mm. tosi hienoja kaukoja (voittajan). Vielä treenin jälkeenkin tuo oli virne naamalla, mikä jo kertoo jotain kun tavallisesti Allin mielestä hauskanpito loppuu kun treenit loppuu, ja sitten voi taas muuttua alakuloiseksi "mulla ei oo mitää tekemistä"-Alliksi.