Ekalla radalla tuomarina Anne Savioja.
Radan mokasin minä, toin Miksun remmi päällä lähtöön, enkä kohmeisilla käsillä meinannut saada valjaita pois, ja sitten tuntui että tuomarin pilli oli soinut aikoja sitten ja oli hirveä paniikki lähteä. En sitten jättänyt Miksua kunnolla, vaan se lähti menemään jo ennenkuin olin ehtinyt nousta seisomaan. Toisen hypyn jälkeen Miksu siis kääntyi oikealle, kun piti kääntyä vasemmalle, teki pienen pyörähdyksen ja tuli oikealle esteelle. A:lle asti hyvin, sitten Miksu hyppäsi korkealta (vaikka otti kontaktin) ja lähti vyörymään kohti suoraan edessä olevaa hyppyä, tarkoitus oli kääntyä vasemmalle muurille. Sain sen kuitenkin tulemaan, mutta se sai sellaisen vauhdin kepeille että jarrutusyrityksestä huolimatta ajautui toiseen väliin. Korjaus ja jatketaan. Taas ihan ok puomille asti, josta Miksu taas loikkasi ottaen just ja just kontaktin, ja lähti taas menemään kohti edessä olevaa hyppyä. Itse jäin sitten tyhmänä seisomaan siihen puomin kohdalle, unohdin täysin radan! Miksu tuli takaisin luo ennenkuin ehti hypätä, katselin aikani rataa, ja tulin siihen tulokseen että Miksu oli menossa täysin oikealle esteelle. Kolme hyppyä ja maaliin.
Tulos 10 ja sähellyksestä yliaikaa 7s.

Toisen radan tuomari Leena Rantamäki-Lahtinen. Ihan kiva rata, aika helppo ja selkeä minille.
Micie vaan kadotti täysin korvansa ja ryntäsi eteenpäin räyhäten. Ei kuunnellut ollenkaan. Heti ekan hypyn jälkeen pitkä kaarros (kohti ei mitään!), puomilta virhe kun pomppasi ihan törkeästi kuuntelematta ollenkaan. Putkelta ryntäsi sitten vahingossa tuomarin luo, luuli sitä minuksi. Jäi siihen tyhmän näköisenä ihmettelemään miksei ohjaaja liiku, sitten älysi että väärä ihminen, ja alkoi katsella ympärilleen ihan ihmeissään, eikä nähnyt mua missään... (seisoin noin 8-10 metriä takana ja huusin moneen kertaan että TÄÄLLÄ). Kyllähän se lopulta mut löysi, ja matka jatkui virheittä peräti kolme estettä. Kepeillä jätti lopussa kaksi keppiä samalle puolelle, eikun takaisin ja koko homma uudestaan. Sen jälkeen päästiinkin ihan kivasti maaliin, mitä nyt meinasi A:lta tulla syliin kun valssasin siinä edessä.
Tulos 15vp + saman verran yliaikaa sähellyksestä.

Viimeinen rata oli hyppyrata, tuomarina Johanna Nyberg. Rata oli melko vaikea mm. putkiansa ja keppikulma oli vaikea. Ennen radalle lähtöä Miksu oli pihistänyt repusta namit (joku 8 lihapullaa) ja pistellyt ne poskeensa. Sen jälkeen olikin vähän jano, ja annoin rouvan juoda melko paljon mutten sentään itseään ihan ähkyyn. Silti otuksella oli melkoinen maha kun mentiin radalle.
Tällä kertaa en millään tavalla yrittänyt innostaa Miksua, vaan päinvastoin rauhoittelin. Ajattelin että parempi että edes yrittää kuunnella. Mentiin sitten rauhallinen, hyvä rata, ei yhtään virhettä ja hyvät käännökset :) Aikakin riitti nipin napin, jotain -0,5s.
Eli toinen nolla, sijoitus oli viides kun lähdin, mutta puolet oli vielä menemättä.