Kohta kun on AgiRotu edessä, ja kaikessa tyhmyydessäni menin ilmoittamaan Allin möllijoukkueeseen, niin treenattavaa on aikasen paljon... Tein helpon hyppy-putki radan, jossa pidimme hauskaa ja harjoittelin Allin ohjausta. Se on nimittäin terrierin jälkeen hyvin vaikeata. Micieä en viitsinyt tuolle Canidaen kentälle ottaa, kun se ei ole tottunut nurmikkoalustaan. Keskiviikkona sitten kaikki koirat mukaan Ruoholahden kentälle harjoittelemaan...
Allilla oli kuumudesta huolimatta hirmuisen hauskaa. Hyppi siivekkeiden yli, pomppi muuten vaan parimetrisiä loikkia, vaikkei esteitä ollut missään. Alkuun ei treenaamisesta meinannut tulla yhtään mitään, kun naureskelin vaan keskellä kenttää tuota hullua katsellessa. Kyllä Alli ihan totta yritti, ja sehän siinä niin hauskaa olikin. Teki se jopa jotain kun äkkäsi mitä siltä pyydettiin. Avuksi laitoin lippiksen maahan ja namia sinne, jotta saisin Allin irtoamaan sinne eteen. Auttoi paljon. Ei enää tehnyt hyppy-piruetteja ympärilläni. Rimat lentelivät kyllä Allin pomppiessa ihan miten vain. Milloinkohan tuo alkaa itse katsoa missä ne esteet on, eikä vaan luota siihen että kun sanon hyppy niin hypätään niiltä sijoilta?
Lopuksi laitoin Allin hakemaan sen ruokakippona toimineen lippiksen, ja pyysin Allia viemään sen kontille. Ei se kyllä mihinkään kontille sitä vienyt, meni putkeen ja jätti sen sinne ja tuli ulos putkesta oikein virnuillen. Ja virnuili vielä enemmän kun itse jouduin kaivamaan sen lippiksen sieltä. Ja tyytyväisenä makasi varjossa viileässä kaivamassaan kuopassa kun kannoin esteitä pois.

Lauantain TOKOn jälkeen en ole osannut olla muuta kuin tyytyväinen Alliin, selvästi tuo nyt huomaa että voi tehdä näitä jäyniään ilman että kukaan suuttuu.