Käytiin Micien ja Allin kanssa treenaamassa. Mukana oli myös Jessica & Ninja-villis. Kokeilin enimmäkseen kilpailuliikkeitä, miten sujuvat. Miksulla tuntui sujuvan ihan ok. Ehkä koska en todellakaan oleta sen osaavan oikein mitään voittajan liikkeitä. Mutta luoksetulo ja pysäytykset sujui hyvin, seisominen meni vähän pitkäksi. Seuraamisen sivuttain askelissa pomppi ja alussa seurasi vähän kaukana. Meni ruutuun, mutta ei koskaan mene keskelle, ja jos se nyt kisoissa sattuisi menemään ruudulle niin on ihan siinä ja siinä saisinko sen edes pysäytettyä keskelle. Kauko-käskyt meni aluksi ihan perselleen. Miksu keksi asennon vaihdot ihan omasta päästään kuuntelematta. Meinasin jättää siihen, mutta kokeilinkin vielä lopuksi kilpailunomaisesti. Silloin Micie sitten tekikin kaikki asennot hyvin, yhteen seisomiseen tarvitsi kaksi käskyä, mutta hyvin pysyi myös paikoillaan. Että hyvänä päivänä voisi saada siitä pisteitä. Istuminen pysyi tänään istumisena. Kivasti työskenteli ylipäätänsä, ja oli hyvällä tuulella.

Alli puolestaan teki kaiken suoraan sanoen surkeasti. Ehkä se myös tuntuu siltä, koska mielestäni Alli pystyisi melkein täydelliseen suoritukseen kaikissa liikkeissä. Allin kanssa ongelma on että se ennakoi. Pahasti. Ja heti yhden kerran jälkeen. Esim. luokstulon pysähdys. Joko ei pysähtynyt ennenkuin ihan mun eteen, tai sitten ei suostunut juoksemaan loppuun asti viereeni. Liikkeestä maahanmeno, jonka Alli on tehnyt yleensä tosi hienosti, oikein heittäytyy maahan, oli hidas, meinasi jopa jäädä seisomaan. Ei aavistustakaan mikä tässä mättäsi. Vähän lohdutusta siitä että seuraaminen oli tosi hienoa, ehkä vähän edisti, mutta hienoa, ja nouto oli aivan täydellinen: juoksua kapulalle - kierto kapulan taakse - kapula varovasti mutta nopeasti suuhun ja juoksua takaisin.

Nyt viikon aikana unohdetaan sitten kaikki kilpailunomainen, ja treenataan intoa ja varmuutta liikkeisiin. Pitäisi saada se naksutin mökiltä, siitä on aiemmin ollut paljon apua Micien seuraamisessa ja olisi varmaan myös kaukoihin ja liikkeestä istumiseen. Allin maahanmenoonkin voisi olla hyvä, heti palkka kun kyynärät on maassa.