Viikon kuluttua kokeillaan taas voittajaa, jaiks!

Tänään otettiin piiitkä seuraaminen. Meni tosi hyvin, Alli jaksoi koko matkan pitää kontaktia, seurasi hyvässä kohtaa, perusasennot hyviä, juoksuosuus hyvi, tiivis. Paikalla siirtymiset ja käännökset ok, vaikkei yhtä nopeita ja näyttäviä kuin silloin kun treenaataan niitä erikseen. Hidas kävelykin oli nättiä :) Ainoa kauneusvirhe on vasemmalle kääntymiset, Alli heittää liioitellusti takapuoltaan. Mutta jos onnistutaan luulen että voidaan saada ihan hyvä arvosana, ei nyt todellakaan mitään kymppiä, mutta ehkä jopa ysi.

Lisäksi ruutua, ei mitään kummempaa. Ensimmäisellä kerralla kun lähetin ei nähnyt ruutua :( Lähti täysiä mutta vinoon. Kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan, silloin oli löytänyt ruudun ja juoksi oikein. Tehtiin yksi ruudusta kutsuminen, hyvä, vähän pääsi menemään ohi. Luoksetulo läpijuoksuna, heitin Allille tennispallon taakseni. Ei harjoitella luoksetuloa ja pysähdyksiä nyt samassa, Alli alkaa niin helposti ennakoimaan.
Yksi istuminen, nopea ja siisti. Rauhallisesti kaukkareita, pitkät välit asennonvaihtojen välillä. Alli teki tosi täsmällisiä asennonvaihtoja, liikkumatta yhtään turhaa :)
Kivat treenit, Alli teki iloisesti ja keskittyneesti töitä, vaikka oli tosi kuuma ja aussieneiti läähätti koko lyhyen treenin ajan.

Huomenna tarkoitus ottaa pelkkiä noutoja. Ruutu jätetään nyt pariksi päivää tauolle, otetaan pieni muistutus vielä ensi viikolla ennen koetta.