Eipä olla ehditty tekemään oikein mitään. Niin paljon kaikkea ei-koiramaista on tapahtunut, ettei ole oikein ollut aikaa muulle.
Miksulla alkoi juoksu, ja vein sen kotikotiin. Allin otin sitten itselleni. Kyllä oli jo ehtinyt tulemaan ikävä pikku-aussiea, vaikka se viime viikonloppuna olikin mukana reissussa. Sitäpaitsi Miksu on ollut niin ärsyttävä tässä juuri ennen juoksua. Ei pysy hetkeäkään paikallaan, kokoajan pitäisi leikkiä, haukkua, piipata, mennä ulos, tervehtiä muita koiria, jahdata oravia... Meinas hermot mennä. Alli on nyt tuntunut tosi rauhalliselta ja hyväkäytöksiseltä. Käytiin pitemmällä metsälenkillä, ja muistin ottaa koulutusnamejakin mukaan, kun tämä kaupunkielämä on kuitenkin Allille vähän uuttaa ja täällä tulee usein ihmisiä ja koiria vastaan lenkillä, niin Allilla on vähän opettelemista. Yllättävän mukavaa on ollut pitkästä aikaa opettaa koiralle ihan peruskäytöstapoja, varsinkin kun menevät niin hyvin perille. Ja tosi mukavaa tehdä Allin kanssa pitkästä aikaa jotain ihan kahdestaan, neiti on ollut vähän vähällä huomiolla. Tällä viikolla pitäisi ehtiä käydä treeneissäkin Allin kanssa, jee! :)

Yra on siis jäänyt kotiin Fannyn kanssa. Viime keskiviikkona olivat ekoissa treeneissä, tästä eteenpäin pääsevät taas kerran viikossa agilityyn. Harmi vaan Fannyn ratsastus meni TOKO-treenien kanssa päällekäin, joten eivät nyt käy missään ohjatussa ryhmässä... Eivät olekaan treenanneet säännöllisesti yli puoleen vuoteen!!