Vaikken yleensä ole Fannyn ja Yran treeneistä kirjoitellut, niin laitetaan nyt tänne nämä möllitokotulokset. Eli:

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 0
Seuraaminen taluttimessa 6½
Vapaana seuraaminen 7
Maahanmeno 10
Luoksetulo 10
Seisominen 9½
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 9
Yhteensä 147p ja II-tulos

Eli tosi hyvin meni kaiken kaikkiaan. Paikallamakuussa Yra nousi istumaan kun aikaa oli jäljellä alle 30 sekuntia. Fanny meni heti Yran luo ja käski takaisin maahan, siksi nollille, muuten olisi voinut tulla se 7. Mutta oikeastaan parempi niin, eipähän opi että kokeissa saa nousta istumaan.
Sitten odoteltiin kisapaikalla varmaan toista tuntia, ennenkuin pääsivät tekemään loput liikkeet. Yra oli jo silloin aika väsynyt, kyllä siitä huomaa että se on nuori koira, mutta toisaalta juuri siksi teki varmaan monet liikkeet paremmin kuin olen sen koskaan näkenyt niitä tekevän. Seuraamisissa jätätti hieman, ja perusasennot teki viiveellä. Mutta pysyi melko hyvin seuraamiskohdassa, vaikka ohjaaja välillä liikkui vähän miten vaan. Vapaana seuraaminen meni jo oikein hyvin (ja ohjaaja osasi liikkua), mutta juuri viimeisessä täyskäännöksessä jonka jälkeen liike loppui, Yran nenään osui haju jota piti hetken haistella ennenkuin palasi viereen. Mutta ihan oikeasti: Micien kanssa olen saanut kasin tuota paljon huonommasta seuraamisesta, ja ihan virallisessa kokeessa.
Maahanmeno oli huippusuoritus, Fanny ei ollenkaan hidastanut ja Yra oikein heittäytyi maahan käskyn kuultuaan. Ja oli sen verran väsynyt että malttoi pysyä maassa kunnes käskettiin nousta.
Luoksetuloa oli tavallista hitaampi, mutta reippaasti tuo kyllä juoksi ja perusasento oli kerrankin ihan suora :)
Seisominen oli yllätys, ikinä en ole nähnyt Yralta niin hienoa seisomista. Epäilin että tästä olisi tullut nolla. Mitä vielä, Yra pysähtyi hienosti paikoilleen ja seisoi kuin tatti. Hyppyä ei olla harjoiteltu kuin muutaman kerran. Yra hyppäsi hienosti, mutta liikkui vähän esteen toisella puolella.
Upeaa kaiken kaikkiaan :)