Eilen sitten käytiin koko porukka Ruoholahdessa agiliitämässä helteellä. Pikkusisko oli mukana, yrittää oppia ohjaamaan, jotta osaisi sitten myöhemmin ohjata Yraa. Radan muistaminen oli tosi vaikeata, mutta mitä voisikaan ensimmäistä kertaa agilityradalla olevalta 9-vuotiaalta odottaa? Sitten kun muisti koko radan, laitoin siskon ohjaamaan Micieä FAO Open Class radan 7 ensimmäistä estettä. Meni aivan uskomattoman hyvin! Virheetön rata ja hienosti ohjattu. Itse menin Micien kanssa koko radan, meni puhtaasti mutta vauhdissa oli parannettavaa. Sitten tehtiin pari kertaa pelkät kepit. Riitti Miksulle.
Allin kanssa tehtiin tuota Open Class rataa osissa, esim. kepit ihan erikseen, muuten jaettuna 3 osaan. Melkoinen säheltäjä tuo on, mutta kun oli pari kertaa säheltänyt omiaan ja palannut takaisin kysymään neuvoja, rata alkoi sujumaan. Loppusuoralla huomasin että tuo alkaa kuin alkaakin oppia hakemaan niitä esteitä, katsoi itse mistä hyppäsi ja irtosi jo vähän.
Lopuksi oli pikku-Yyn vuoro. Yra se jaksaa yllättää. Ainakin motivaatio-ongelmia ei ole, meinaa koko käsi mennä niiden makupalojen mukana. Yra on käynyt kaksi kertaa aikaisemmin mukana harjoittelemassa, ja osaa jo kaikki muut esteet paitsi keinun ja pussin, joita ei ole edes nähnyt. Että ihan hyvin. Pelkään vaan kuollakseni että pikkuiselle sattuu jotain, kun on niin kamala kiire tehdä kaikkea. Fannykin harjoitteli vähän Yran kanssa, mm. puomia menivät hirveätä vauhtia, itse katsoin vierestä, että kohta tuo tippuu... Yran harjoitus loppui lyhyeen tandem-rataan Micie-äidin kanssa, rataan kuului hyppy-rengas-putki-hyppy, ja pikkuinen oli jopa maalissa ennen Micieä :)

Sitten vielä rantaan ja kaikki koirat uimaan. Oli sitten kolme märkää koiraa autossa kun lähdettiin kotiinpäin.