Ensin päivällä käytiin ihan vaan minä ja Mic ja Fanny ja Y tokoilemassa.
Miksun kanssa harjoittelin pääasiassa kaukkareita ja vähän ruutua. Ihan ok treenit, ei tapahtunut mitään kummempaa. Oli tosi kuuma, mutta ihan kivasti Miksukin jaksoi. Fanny ja Y teki omiaan ja Yra oli ilmeisesti riehunut jonkin verran, koska oli ihan läkähdyksissä. Onneksi on ojia missä uida :)

Illemmalla ohjatuissa treeneissä, minä Allin kanssa ja Fanny taas Yran kanssa. Seuraamista ja ihmisryhmää. Oikein hyvää seuraamista Allilta :) Aussieneiti alkaa jo jaksaa pitkiäkin matkoja. Ihmisryhmässä yritti kerran mennä moikkaamaan tuttuja (mehän ei tottistella, joten ei olla tätä pahemmin harjoiteltu). Myös liikkeestä pysähtymisiä, jotka oli kaikki tosi hyviä. Neuvottiin että minun pitäisi sekä seuraamisessa että noissa jäävissä itse liikkua nopeammin, näyttäisi paremmalta. Täytyy kokeilla, ainakin näytti toimivan ihan hyvin. Olen seurauttanut jäävissä tahallaan hitaampaa vauhtia, että malttaisi kuunnella, mutta nykysin taitaa olla sen verran hyvin kuulolla muutenkin että turhaa. Taisi olla Välimäki joka joskus vuosia sitten kun Alli oli pentu neuvoi tekemään noin...
Fanskulla ja Yralla meni myös treenit oikein hyvin.

Lopuksi jäätiin ottamaan Allin kanssa ohjatus noudon alkeita. Esineinä kaksi hanskaa. Hyvin meni suunnat perille ja nopeasti, jatketaan näin pari treeniä ja katotaan onnistunko tämän liikkeen opetuksessa.