Tämä kaunis hellepäivä kului sitten kokonaan westien erikoisnäyttelyssä Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Ja olipa mukava päivä, ainoa harmittava asia oli etten ehtinyt ilmoittaa Miksua sinne, joten rouva oli mukana vaan katsomossa. Westejä olikin ilmoitettu huimat 93, joten katsottavaa riitti! Jopa sen verran että nyt kun tulin kotiin oli hartiat ihan palaneet... Taas. Aina koiratapahtumissa.
Samalla yritän katsoa Miksulle mahdollista tulevaa sulhasta, onneksi aikaa tähän riittää kun tämä olisi mahdollisesti(!!) ajankohtaista vasta yli vuoden kuluttua... Ja vaikeaa on.

Päivän mukavimpia yllätyksiä oli Miksun "lapsenlapsen" tapaaminen, oli pentuluokassa. Tällä kertaa neiti ei kuitenkaan oikein malttanut esiintyä. Mutta kuulemma oli ROP-pentukin jo ollut viime näyttelyssä, ja huomenna oli toinen pentunäyttely tiedossa. Peukut pystyssä Minnille, ja toivottavasti tavataan vielä! :)

Näyttelyn tuloksetkin löytyy, mutta turha niitä kaikkia on tänne laittaa. Jotain pitää kuitenkin päästä niistäkin sanomaan, vähintään onnittelut :)
Rotunsa paras oli Minnan (kennel White Villan) ranskantuonti, Venäjällä lainassa ollut nuori uros Vito, eli A Tes Souhaits du Moulin de Mac Gregor. Tällainen "vaatimaton" näyttelydebyytti Vitolla täällä Suomessa Venäjän matkan jälkeen. Vitosta tuli samalla myös kertaheitolla Suomen valio. Suuren suuret onnittelut!!
VSP oli viime vuoden erkkarin voittaja, ruotsintuonti Werweise's Carneval. Onnea heillekin!
Tuomari oli loistava, asiansa osaava ja rodun tunteva. Todella harmitti ettei omia ollut ilmoitettu. Kaikki koirat olivat myös kauniisti trimmattuja ja näyttelyyn kunnostettuja, niitä oli ilo katsella kehän laidalta. Tunnelmakin oli mukava.
Eka kerta koskaan kun vaivaudun näyttelyyn pelkäksi turistiksi, ja kyllä kannatti.