Tehtiin kisarata. Vaikaustasoltaan aika helppo, mutta oisko kuitenkin lähempänä kolmosluokkaa kuin ykköstä. Kontaktit ei sujunut ollenkaan :( Ihan kuin Alli unohtaisi kaiken niillä opetetun heti kun pääsee tekemään rataa. Luulin jo että se on oikean pysähdyskohdankin oppinut, mutta ei sillä ollut mitään hajua siitä, joko se vaan juoksi läpi miettimättä koko asiaa, tai jos käytin riittävästi ääntä niin se hiipi hitaasti alaspäin, tuijotti mua ja odotti pienintäkin signaalia että pääsisi jatkamaan rataa :( Saisko tuon koiran aivot jotenkin kytkettyä päälle?!
Rimojakin tuli usempi alas. Kepeille tuli kerran sellaisella vauhdilla että rysähti ekan välin keppiin ja lensi tokan välin ohi. Alli ei ole koskaan ennen tehnyt sisäänmenossa tuota virhettä että jättäisi tokan välin pujottelematta, että taisi olla kyse vaan siitä ettei se kyennyt jarruttamaan.
Jäi vähän huono maku koko treeneistä. Tuntui ettei Alli ollut ollenkaan kunnolla hallussa, oma ohjaus yhtä huitomista, kaarteet venyivät pitkiksi, eikä kouluttajiltakaan tullut mitään palautetta, paitsi kaikkien suorituksista yleensä. Ja kun Allin kanssa kaikki menee niin nopeasti etten tiedä itse yhtään mitä virheitä radalla on tullut ja mistä ne johtuu, niin en siitäkään palautteesta saanut mitään irti.
Miksun kanssa huomaan yleensä itsekin omat virheeni...