Käytiin Miksun ja Allin kanssa kisaamassa, samalla kyydillä tuli myös Jessica Ninja-villiksensä kanssa.
Ninjalle hylky, hyppäsi onneksi yhden hypyn väärään suuntaan. Onneksi, koska kaulapanta oli jäänyt kaulaan. No, he ovatkin tähän mennessä aina olleet palkinnoilla ;)

Allin kanssa lähdin kiiruhtamaan liian aikaisin puomin kontaktilta, jolloin vedin neidin väärään suuntaan, sain pelastettua, mutta seuraavalta hypyltä tuli kielto, ja sitten jouduin ohjaamaan ihan oudon kiepsahduksen että sain jatkettua oikein. Heti tämän hässäkän jälkeen Allin askeleet eivät osuneet oikein kun piti hypätä pituushyppy, ja Alli juoksi koko esteen läpi hirveällä ryminällä. Siitä eteenpän hyvin. Eli 10 ajalla -5 jotakin (eli jotain 40,5s).
Plussaa oli ettei rimat tippuneet, kontaktit otettiin, joskin ne voisi mennä paremminkin, ja vauhdista huolimatta neiti oli taas loistavasti kuulolla. Jäi oikein hyvä mieli :)

Miksu teki saman radan virheettömästi Allia sekunnin nopeammin! ;) Vauhti oli hyvä, kontaktit juostiin hyvin alas asti, kaarteet lyhyitä ja kaikenkaikkiaan erinoimainen rata. Ainoa harmittava seikka oli että jäätiin sekunnin päähän palkintopallilta. Eli nolla ajalla -0,50 (39,50, radalla oli tasoluokkien välillä aikatasoitus) ja 4. sija.