Tänään oli sellainen päivä kun kaikki tuntui sujuvan ja oltiin koiran kanssa molemmat hyvällä tuulella.

Aamu oli alkanut hassusti; meinasin myöhästyä koulusta, joten jouduin ottamaan auton, ja välttääkseni ajamista edestakaisin (100km) otin Micien mukaan autoon odottamaan. Onneksi oli vain kahden tunnin koulupäivä. Sen jälkeen mentiin serkuille Helsingin keskustaan odottelemaan että treenit alkaa.

Tämän erikoisen päivän jälkeen päästiin sateen suojaan purinalle. Tehtiin paria tosi kivaa, melko kiemuraista mutta koiralle kivaa rataa. Ensimmäinen oli ainakin meille vähän vaikeampi. Alkuun Micie teki saman kuin viime kisoissa, lähti kuin tykin suusta - suoraan toisen esteen ohi. Ensimmäinen rata meni muutenkin aika samanlailla kuin lauantain kisarata, vauhtia oli mutta kurvit venyivät kun Micie meinasi suunnata omille esteilleen. Toinen rata meni upeasti, oli vauhtia ja korvat tallella, Micie irtosi hyvin vaikeasta kulmasta putkille (putken suu "takana"), välistä veto tosi hyvin, loistavasti haki kepit, irtosi kauaksikin hypylle kun työnsin vastakkaisella kädellä. Ja vaikka vauhtia oli ei yksikään rima tullut alas. Kouluttajakin sanoi että tänään Miksu (ja minä ;) ) todella juostaan :)

Ainoa ongelma oli se keinu, keinu mentiin radalla useampaan kertaan ja Miksu teki lentokeinuja (se onkin jotain mitä se ei ole KOSKAAN ennen tehnyt...). Joten lopuksi mentiin keinua yksittäisenä ja se sujui sitten taas. Myös keppejä tehtiin yksittäisenä ja lopuksi riehuttiin narupallolla kentällä, ja Miksulla oli todella hauskaa :)

232885.jpg