Maanantaina Miksun ryhmässä tehtiin järkyttävän vaikeaa rataa, Miciekään ei olisi selviytynyt siitä, saati sitten Alli. Oli pitkiä vientejä, esteiden ohi vientejä, ansaputkia... Varsinkin yksi ansaputki veti Allia puoleensa, ja se ei kyllä edes vilkaissut muhun päin kun meni itsekseen esteitä. Keppien sisäänmeno meni hyvin, ja Alli alkoi oppia erillisen käskyn esteen takaa kiertämiseen. Ja voihan senkin laskea plussaksi, että tuo irtoaa niin hyvin ja hakee niin itsenäisesti niitä esteitä :P
Se olikin ainoat hyvät puolet. Oli melkoista sähellystä.

Treenien jälkeen käveltiin puolen tunnin lenkki jonka aikana myös tokoiltiin. Otettiin luoksetuloa, seuraamista ja liikkeestä istumista. Kaikki sujui nyt oikein hyvin :)

Keskiviikkona Allin omien treenien teema oli juuri meille sopiva - irtoamista. Senhän Alli osaa! Mutta olihan se kivaa kun tehtiin tosi hienoja ratoja. Varsinkin taas keppien sisäänmenoon ja itsenäiseen suorittamiseen olin tyytyväinen. Sekä siihen renkaaseen joka taas sujui ongelmitta :)
Mutta kun ei se ole agilityä että koira vaan menee, ja sitähän tuo teki. Harjoiteltiin sitten yksikseen haltuunottoja, ja lopputreeneistä Alli ymmärsi idean ja teki tosi lyhyitä kaarroksia, melkein rimoja nuollen. Kontakteja teki myös aivan upeasti, olin tosi ylpeä!!! :) Vihdoin!