Käytiin tutustumassa luoliin, katsomassa mitä noi sanoo ketuista.
Ensin eivät kummatkaan tuntuneet ymmärtävän että siellä oli joku elukka, kun hajua oli joka puolella ja varsinkin Miksun piti nuuskutella. Sitten kun paikalle tuli muita, Yra ymmärsi kyllä että täytyy haukkua, mutta oli se kettu aika pelottava... Yra mahtui ihan hyvin menemään luolissa, mutta hirveän lähelle kettua ei halunnut. Miksu haukkui kauempaa, mutta lähellä olisi vaan nuuskuttanut kettua. Miksu ei oikein tajunnut mitä jännää oli puolikesyssä ketussa, katseli että vähän kuin sisäkissa... Ehkei noista luolakoiria tulisi, mutta ehkä käydään vielä joskus katsomassa, onko ne ajatellut ollenkaan asioita tässä välissä ;)

Sitten mentiin tekemään jälkiä. Kun Allikin oli mukana, tehtiin sillekin pikkujälki. Yhteensä tehtiin viisi jälkeä, Rontille aika pitkä missä oli jo jotain jekkuja, Mimmille, Yralle, Miksulle ja Allille vähän lyhyemmät.
Yra aloitti hyvin, se on aika tarkka tyttö, varsinkin kun kerran vähän eksyi. Sitten tapahtui jotain, ja Yra meni ihan lukkoon eikä enää uskaltanut jatkaa. Halusi Fannyn syliin. Ihan ihme juttu. Meni sitten häntä matalla Fannyn avustamana loppuun asti. Sama tapahtui Mimmille ihan loppujäljestä, joka oli lähellä Yran jäljen loppupäätä. Jokin elukka siitä oli varmaan mennyt, mutta en millään usko että hirvi tai peura olisi pelästyttänyt Yran noin. On se niin monta kertaa jahdannut peuroja ja hirviä Inkoon metsissä...
Miksu teki tosi hienon jäljen. Se ei ole kovinkaan tarkka, ja makaukset merkkaa vaan vähän nuuskimalla, jos sitäkään, mutta menee sopivaa vauhtia ja tietää kyllä missä jälki menee. Ei enää pyydä apua. Hassua, kun Miksu ei aikanaan mennyt ollenkaan niitä ihan lyhyitä harjoitusjälkiä, vissiin tiesi heti että alkaa tästä ja loppuu tuohon, järkeäkö tätä on seurata? ;) Tämä oli nyt Miksun kolmas kunnollisen pituinen jälki, ja ne se on kaikki tehnyt oikein hyvin.
Allikin sai juosta yhden verijäljen. Meni lujaa kaukana edellä ja poukkoili sinne tänne, mutta aina löysi taas jäljelle ja helposti loppumakaukselle jyrkkää ylämäkeä pitkin.