No nyt sitten käytiin ottamassa sitä hyppynoutoa. On se vaikea liike kun pitää ihan muualle lähteä että este löytyisi. Ja kuten arvasin Alli osasi jo liikkeen. Mutta kun kerta tultiin harjoittelee otettiin sitten niin että itse menin noin kaksi metriä sivuun esteestä, heitin kapulan suoraan, ja Allin piti silti hypätä este molempiin suuntiin. Että sitten älyäisi hyppiä vaikka kokeessa heittäisin kuinka vinoon, mitä en toivottavasti tee. Kapulaa ei käytetty vaan solmulelua, Alli osaa noutaa ja nyt harjoiteltiin vain sitä että hyppäisi molempiin suuntiin.

Sitten lenkkeiltiin viereisessä metsässä ja aina välillä pysähdyttiin ja piilotin Allille jonkun pikkujutun etsittäväksi. Esimerkiksi tulitikkuaskin varvikkoon, ja "oman" kävyn parinkymmenen muun joukkoon. Alli etsi kauan mutta hienosti, rauhassa eikä edes kävyn kohdalla nostellut muita :) Toivottavasti tunnari sujuisi samaan mallin, meillä on kapulapula niin en viitsi sitä kovin usein harjoitella.

Allilla oli metsässä kamalasti energiaa ja tosi tylsää kun ei ollut kavereita, hyppi kokoajan siinä ympärilläni yrittämässä ehdottaa kaikenlaisia leikkejä remminrepimisestä kepinheittoon. Eilen oli riehunut pari tuntia Ville-iskän ja Katjan Minttu (tai Mindi)-pennun sekä Assi-siskopuolen kanssa, ja oli näköjään sitä mieltä että leikkikavereita kaivataan!!