Alkaa tuntumaan että treenaan liikaa, koskaan ei pitäisi treenata näin paljoa juuri ennen koetta... Muistakaa se, te jotka olette tänne blogiin eksyneet! ;)

En siis voinut olla treenamatta kun otin Allin mukaan tallille (en viitsinyt jättää yksin omaan huoneeseeni, siellä on liikaa tuhottavaa enkä jaksanut siivota). Autossa oli myös treenireppu missä kaikki tarpeellinen tokoiluun.
Käytiin siis ottamassa pääasiassa ruutua. Jätin Allin näkösuojaan (kontin taakse) makaamaan/istumaan kun kävin laittamassa ruudun valmiiksi ja palkan taakse.
Ensin ei meinannut nähdä ruutua, ryntäili ympäriinsä ja kun ei löytänyt pysähtyi katsomaan minua. Pyysin takaisin ja tällä kertaa löysi ja juoksi suoraan ruutuun. Leikittiin vähän aikaa, sitten takaisin paikallamakuuseen, siirsin ruutua ja sama juttu. Nyt ei toisellakaan kerralla löytänyt ruutua. Lopulta löysi ja taas leikittiin. Nyt käytiin Allin kanssa yhdessä piilottamassa lelu, ja sitten neiti tietenkin juoksi suoraan ruutuun. Vielä kerran Alli näkösuojaa, nyt istumaan, ja kävin piilottamassa lelun mutta niin että otettaisiin ruutu eri suunnasta. Kävin palkkaamassa Allin istumisesta, pyysin maahan, palkka, suora luoksetulo, taas palkka, ja pari kauko-käskyä. Kauko meni hyvin paitsi ensimmäisessä maasta seisomisessa siirtyi askeleen eteenpäin. Oli liikaa kierroksia eikä ollut ehtinyt rauhoittaa itseään. Sitten rauhoittui sopivasti ja teki tosi hienoja nopeita ja täsmällisiä vaihtoja. Riehuttiin vähän. Sitten ehdin vain sanoa että "missä ruutu", kun Alli jo ryntäsi täysiä ruutuun.
Hyvä juttu on että Alli nykyään juoksee aina tötsien välistä, kun yhdessä välissä kiersi.

Alli oli tosi hyvällä tuulella ja ihan epätavallisen hulluna tuohon narupalloonsa. Juoksi kuin mikäkin mielipuoli ympyrää kentällä narupallon naru suussa, niin että pallo löi vasten päätä silloin tällöin. Tärähtänyt koira. Ei edes meinannut juoksemiseltaan ehtiä luokseni taistelemaan narupallosta, kuten normaalisti heti tekee.