Lähdimme Micien ja Allin kanssa matkaan perjantai-iltana. Löysimmekin melkein suoraan perille majoituspaikkaan. Kiva juttu oli että kaikki koirat tulivat juttuun, mitään pahempia rähinöitä ei ollut. Ja oli kiva nähdä millaisia ihmisiä nimimerkkien takaa löytyy, Marjo ja Nessi olivat ainoat jotka olin ennen nähnyt kisoissa.
Lauantaina Miciellä oli kaksi rataa. Aamun rata meni hienosti, puhdas rata ja aika riitti just. Eli ensimmäinen nolla kohti SM-kisoja 2007 ;) Iltapäivän radastakin suoriuduttiin virheittä, joskin unohdin ainakin yhdessä kohtaa valssin. Taisi helle vaikuttaa ohjaajaan. Micie teki koko viikonlopun tosi hienosti töitä, ennen ei olisi edes liikkunut sellaisessa helteessä, nyt sentään juoksi ihan hyvääkin vauhtia.
Muutkin westiet tekivät hienoja ratoja, kaikki etenivät tosi hyvää vauhtia ottaen huomioon olosuhteet. Oli kyllä jännä nähdä miten rauhallinen Micie on muihin verrattuna. Onhan se tosi rauhallinen, mutta se vaikutti hirveältä laiskimukselta kun vertasi noihin muihin. Ei se herää ennenkuin pääsee radalle. Muuten se tuhisi tyytyväisenä märän pyyhkeen alla. Allikin vain nukkui. Se on kyllä rauhoittunut tosi paljon sen juoksun jälkeen, ihan pelottavan paljon. Mutta voihan se olla että se tuosta vähän virkistyy kun juoksusta on kulunut vähän enemmän aikaa.
Sunnuntaina oli sitten joukkueviestin vuoro, Micie jäi vielä "nukkumaan" kun lähdin Allin kanssa aamulla kisapaikalle. En tiennyt ollenkaan mitä siitä radasta tulisi Allin kanssa, ja rataantutustumisessa huomasin etten edes tiedä miten tuota koiraani pitäisi ohjata. Niin vähän treeniä takana. Ajattelin kuitenkin että Alli on enemmän takaaohjattavaa mallia. Allin rata meni aivan uskomattoman hyvin, vain yksi rima tippui. Aikakin oli tosi hyvä vaikka mielestäni Alli on vielä aika hidas, vaikka tykkääkin touhusta niin se "palo" puuttuu. Se on sellainen kiltti pelle. Lopussa vasta tuli sellaista kunnon vauhtia, kun putken jälkeen pääsin Allin edelle jolloin se tuumasi että sinähän et minua vauhdissa voita, ja murinan säestyksellä perässä.
Micien rata oli illalla, ja hienoa työtä tekikin. Virheetön taas kerran, mutta ohjaajapa tönäisi siivekettä niin että rima tippui kun lähdin ohjaamaan alun väärältä puolelta, jäi jälkeen ja koira oli eksyä puomille. Miksun aika on siinä 45s, mitä ikinä tuloksissa lukeekaan... Muutkin joukkueessa tekivät hienosti töitä. Sijoitus siinä 40. Joukkueita 73. Urosten joukkueellakin meni hyvin, kaikilla aika tasaisesti yhtä paljon virheitä. Sijoitus noin 30.

Kivaa oli ja ensi vuonna uudestaan jos vain millään päästään, eli ei ole toisella puolella Suomea. Yrallekin olisi jo melkein tiedossa joukkue, yksi puuttuu. Eli pikkutytöt Yra, Mimmi ja Elli olisivat varmasti aika mainio möllijoukkue.