Ajattelin lähteä mökillä ja tallilla käymään, ja Alli mukaan että saisi energiaa purettua. Kun sitten käväsin kaupassa, tapasin Allin kasvattajan, ja jotenkin löysin itseni sitten heiltä hakemasta vielä yhden aussien seuraksi. Ja kyllä oli kiva että Alli pääsi pitkästä aikaa leikkimään oikein aussiekaverin kanssa, kun ei nuo terrierit Allin leikkejä oikein ymmärrä ja päinvastoin.

Tallilla ei muuta kuin kävästy, kun en millään viitsinyt jättää noita autoon enkä myöskään terrorisoimaan muita ihmisiä siellä (minkäs sille voivat että molemmat tuntuvat rakastavan kaikkia maailman ihmisiä ;) ). Mökillä aloittivat heti riehumisen juoksemalla täysiä ympäri pihaa ja Pajari-hepan kesätarhaa. Kyllä siinä Allin isässä vauhtia on, vaikka massaa ja kokoa reilusti enemmän kuin tuossa meidän ruipelossa. Mutta niin Alli onkin melkein täydellinen kopio äidistään. Sitten lähdettiin metsän kävelylle. Metsässä oli ihanasti lätäköitä, ja nuo juoksi raparallia ympäriinsä, kunnes olivat aivan täysin märkiä. Itse yritin katsoa löytyisikö sieniä, mutta ei ainakaan mitään sellaista jota viitsisi kerätä. Ja silloin tällöin kun riehumisiltaan malttoivat, tuli joku märkä aussie vaatimaan rapsutuksia. Metsätiellä nähtiin vielä kaksi hirveä, ja molemmat tietysti lähtivät perään, mutta harvinaisen hyvätapaisia koiria ovat. Ensin ajattelin että tulkoot takaisin kun tulevat, mutta kun meinasivat kadota näköpiiristä kokeilin kutsua kerran, ja molemmat pysähtyivät justiinsa :) Sitten kun alkoi olla niin pimeä että tuskin koiria enää näin, käännyttiin takaisin.
Oli kyllä koirilla kivaa, molemmilla aussie-paroilla kun on seuranaan vain terrierejä. Kyllä aussiella vaan pitäisi olla kunnon aussieseuraa. Ja Katja sai Villen takaisin yhtenä kappaleena ja tallessa ;) En kyllä tiedä oliko tuo kuitenkaan ollenkaan väsynyt, mutta kyllä se lopuksi siellä mökilläkin rauhoittui, että toivoa on.
Otetaan tuo Ville mielellään taas joskus seuraksi!
(vaikka Allin mielestä oli aika törkeää että toinen änkee syliin hakemaan rapsutuksia ja työntää Hänet pois, aivan samalla tavalla kuin Alli ainaa tekee westieille ;) )