Pisteet:

Paikallamakuu 8
Seuraaminen 8
Istuminen 0
Luoksetulo 7
Ruutu 5
Hyppynouto 0
Metallinouto 9
Tunnari 0
Kauko-ohjaus 7
Yleisvaikutelma 9
Yhteensä 166 pistettä.

Liikkeet oli jaettu useampaan osaan, paikallamakuun jälkeen tehtiin ensin seuraaminen, luoksetulo, ruutu ja tunnari. Alli oli ensimmäisenä suoritusvuorossa. Paikallamakuussa Alli pysyi hyvin, oli koirista kauimpana ovesta joten piilo oli melkein ihan Allin sivulla, oli vaihtanut rintamasuuntaa niin että katsoi kohti ovea. Kuulemma myös jotain piipitystä oli välillä kuulunut. Mutta siellä se pysyi :)
Seuraaminen alkoi huonosti, Allilla oli ihan liikaa intoa, juoksuosuus oli melkein heti ja Alli juoksi ja pomppi siinä vierellä, normaalin ravaamisen sijaan, kun juoksu loppui Alli jatkoi hetken ennenkuin älysi ettei enää ollut vierellä. Sen jälkeen oli paikallaan käännöksiä jotka sujuivat ok, ja niiden jälkeinen seuraamispätkäkin oli ok, sitten paikallaan siirtymiset hyvät, mutta hitaassa käynnissä nenä osui jossain vaiheessa maahan ja kontakti hävisi hetkeksi. Vissiin nuo paikallajutut ja tuo yksi parempi seuraamisosuus kuitenkin pelastivat suorituksen jotta saatiin tuo kasi, mutta ei todellakaan ollut Allin parhaita seuraamisia.
Luoksetulossa lähti joka kerta ihanasti täydellä vauhdilla, ja pysähdykset oli nopeita ja todella hyviä. Ikävä kyllä Alli meni molemmissa maahan, ja minä kun luulin ettei se sitä osaa vaan pelkän seisomisen. Vähän myös törmäsi, mikä on aikamoinen saavutus että sillä parin metrin matkalla siitä viimeisestä pysähdyksestä ehti ottaa sellaisen vauhdin ;)
Ruudussa Alli lähti ensimmäisestä käskystä juoksemaan suoraan eteenpäin, ja pysähtyi puolessavälissä ihmettelemään missä ruutu on, katsoi minuun päin kysyvästi. Toisesta käskystä sitten vinosti oikealle (näytän käsimerkin oikealla kädellä), eikä vieläkään löytynyt. Kolmas käsky ja käsimerkki vasemmalle kädellä kohti ruutua, ja LÖYSIHÄN SE RUUTUUN. Suoraan huusin maahan, vaikka tavallisesti pysäytän ensin ja siihen se heittäytyi nätisti ruudun sisäpuolelle. Hienoa :) Tuli vain huomattua ettei olla sitä ruudun loppuosaa harjoiteltu. Ensimmäisellä kutsulla (pelkkä sivulle) katsoi vain hämmästyneenä, toinen "kutsu" oli sitten pelkkä Allin nimi, jolloin se kyllä tuli vauhdilla ohi iloisena hyppimään, ja kun ei mitään tapahtunut löysi kyllä siihen perusasentoon kokeilemaan jos näin pitäisi tehdä. Eli juuri ja juuri saimme pisteitä tästä omasta mielestäni hienosta suorituksesta ;) Ensi kerralla osataan paremmin.
Tunnari oli innokkaalle nuorelle aussieneidille liikaa. Oli liian malttamaton, ryntäsi täysiä kapuloiden luo, tiesi kyllä että kuuluu haistella muttei malttanut kuin kahta kapulaa ennenkuin tuli hirveä hinku tuoda jotain mammalle, ja niin sieltä tuli väärä kapula. Tässäkin on sellainen tunne että Alli osaisi muttein malta. Pitäisi kyllä harjoitella, mutta kun niitä kapuloita pitäisi saada lisää...

Sitten taukoa ja Alli nukkui sikeästi luullen että suoritus on ohi. Tämän jälkeen jatkettiin istuminen, kaukot, hyppynouto ja metallinouto. Alli oli käynyt niin kierroksilla aikaisemmin etten uskaltanut oikein neiti herätellä, niinpä menin suoraan unisen Alperoisen kanssa kehään. "Istu"-käsky tuli siis vähän yllätyksenä, ja Alli kokeili luonnollisesti niitä liikkeitä jotka se parhaiten osaa, eli ensin seisoi ja sitten kävi maahan. BH-kokeen mukaanhan All osaa tämän liikkeen erinomaisesti ;)
Kaukoihin olin ihan tyytyväinen, olin pelännyt että saattaa mennä ihan metsään. Ensimmäisen seisomisen teki hypähtäen niin että ihan pelästyin, tässä taisi myös edetä melkein yhden aussienaskeleen verran. Sen jälkeen pysyi paikoillaan ja teki liikkeet hyvin, yhdessä seisomisesta istumisessa kävi ensin maahan, ja vasta toisesta käskystä istui. Ei kyllä ollenkaan huonosti Allilta tuossa tilanteessa.
Hyppynoudosta olisi kyllä pitänyt tulla pisteitä. Ensinnäkin heitin ihan vinoon, mutta ajattelin että ollaan harjoiteltu tätä ja Alli kyllä osaa. No ensin kyllä hyppäsi, mutta takaisin tuli kiertäen. Lähetin kapula suussa uudestaan hyppäämään eikä tuo varmaan edes ymmärtänyt että teki jotain väärin ("jee, saan taas hypätä!") ja sitten juoksi pari askelta esteen toisella puolella ja pyysin takaisin, ja kehuin kun hyppäsi takaisinpäin.
Metallinouto oli hieno. Vain se perusasento oli vino, minkä Alli itse huomasi ja korjasi.
Ja onneksi näissä alemmissa on tuo kokonaisvaikutelma, jos se on hyvä niin tietää ettei se tuomarin mielestä ainakaan ihan toivottomalta näyttänyt. Alli on vain pieni vallaton aussieneiti, jolla tänään oli ihan liikaa energiaa ja tuntui välillä olevan repeytymässä osiin kun olisi halunnut juosta ja leikkiä ja joutuikin esimerksiksi odottamaan paikoillaan lupaa noutaa, kun näki sen ihanan kapulan lentävän.

Ainoa liike johon olin alkuun pettynyt oli tunnari, mutta sitten kun mietin niin ei Alli tänään tällä osaamisella ja siinä tilassa olisi sitä osannut. Mokat istumisessa, hyppynoudossa ja luoksetulossa lähinnä yllättivät, ja kahdessa ensimmäisessä olivat enimmäkseen omia mokia, eikä Allin. Hirveä hinkun tuli päästä uudelleen kokeeseen, kun seuraava olisi vasta huhtikuussa :(