Alli kävi tänään pitkän tauon jälkeen taas Micien agitreeneissä.

Tehtiin 16 esteen rata, jossa kepit, A, puomi, putki ja hyppyjä. Eli ihan täyspitkä rata. Alli selviytyi virheittä. Kontakteille palkkasin ja ne sujuivat jotenkuten viimeistä A:ta lukuunottamatta. Kouluttajalta tuli kommentti että onpa se kehittynyt viime kerrasta. Jaa, on sitten näköjään ehtinyt funtsia niitä juttuja tylsän juoksuajan aikana :D Mutta tuostahan tuli melkein sellainen tunne että me voitaisiin oikeasti olla valmiita kisaamaan tammikuussa.

Toinen radanpätkä oli sitten paljon helpompi, mutta nyt aussie oli kuumennut niin ettei kuullut eikä nähnyt. Tuossa tilassa keppejen suorittaminen oikein vaikutti olevan lähes mahdoton tehtävä, lopuksi se selvisi siitäkin. A:hankin rojahti vauhdilla, mutta alasmenokontaktin teki siedettävästi.

Yksikseen harjoiteltiin vähän keinua, joka ei ole ongelma. Haluan vaan saada tuon ymmärtämään että tuo on hidas este, ei kiirettä. Pamahdusta se ei kavahda sitten ollenkaan. Lopuksi päästiin tekemään vähän keppejä yksikseen ja eri suunnista. Myös A:n kontaktia, se sujuikin lopuksi juuri niinkuin piti. Pitäisi vaan päästä useammin Allin kanssa harjoittelemaan. Putkea harjoiteltiin hassussa kulmassa niin että Alli älyäisi lähteä putkesta suoraan minua kohti (olin siis melkein putken takana). Parin kerran jälkeen oppi mistä minua kannatti etsiä. Hyvin meni treenit :)