Tein sen siis! Nyt ei voi peruakaan. Eli Alli menee ensimmäistä kertaa virallisiin agilitykisoihin 13.1. Luultavasti siitä tulee täysi fiasko ja otetaan matkalla parikymmentä ylimääräistä hyppya ja ainakin pari putkea. Vähintään revitään kaikki rimat alas.
Mutta kuten entinen kouluttajani Mirja sanoi, mitä en tule unohtamaan, on että "ratahan on vain monta yksittäistä estettä". Ja koska Alli osaa kaikki yksittäiset esteet niin pitäisihän sen radastakin selvitä virheettömästi? Vai?
No näiden kisojen jälkeen Alli menee mars lonkkakuviin ja on upouusien ihka-ihanien dopingsääntöjen mukaan kuukauden kisatauolla, sitten alkaa minun kirjoitukset ja sen takia kuukauden tauko eli Alli varmaan palaa agikentälle sopivasti pääsiäiseksi. (Ellei silloin ole sattunut syömään paria pääsiäismunaa ja näinollen ole taas "doupattuna", hehheh näitä sääntöjä).
Ja ettei vain olisi epäselvää niin tuleehan Miksukin Kirkkonummelle, ihanaa sentään saada kisata yhden täysjärkisen koiran kanssa. Tai ainakin Micie on nyt ollut ihan fiksu, mutta westietyttöjen aivoituksista ei hullukaan ota selvää. Tuo aussieneitihän on siinä mielessä huomattavasti helpompi agilitykoira, se on 100% kahjo, ei siltä voi muuta odottaakaan.