Käytiin Fannyn & Yran kanssa tokoilemassa.
Käytiin ALO-liikkeet läpi, kilpailun nimi oli kumpi onnistuu useammassa liikkeessä. Kumpikaan ei varsinaisesti voittanut, molemmat onnistuivat kaikissa (paitsi hypyssä, jota ei voitu harjoitella ilman estettä).

Aloitettiin paikallamakuulla, ei ollut kelloa, mutta aikaa kului varmaan 1½min. Molemmat pysyivät paikallaan. Yra vaan jossain vaiheessa meinasi hypätä jonkun linnun perään, ja pomppasi kymmenisen senttiä sivuun ja laskeutui makaamaan, muistaen että piti pysyä paikoillaan. Micien seuraamiset oikein hyviä :) Yran taluttimessa seuraaminen aika onnetonta, varsinkin juoksuosuudessa veti ihan kunnolla hihnassa. Fanny ei muistanut oikeaa ja vasenta :D Mutta selvityivät silti... Vapaana seuraaminen meni paljon paremmin, Fannykin osasi liikkua melkein oikein. Micien liikkeestä maahanmeno hyvä. Yra toisella käskyllä ja käsimerkillä maahan. Micien luoksetulo tosi hieno, milloinkohan se on viimeksi tullut tuollaisella vauhdilla? Tosin ensimmäisen kerran kun jätin sen, Mic nousi seisomaan kun parin metrin päässä takana joku lapsi pyöräili ohi. Yra teki upean luoksetulon, vauhtia ei ainakaan puutu, jos vielä löytäisi kunnolla perusasentoon (jää vinoon eteen). Micien liikkeestä seisominen ok, hieman hidas. Yran yllättävän hyvä, Fanny väitti ettei se osaa sitä. Osasi kuitenkin, ennakoi vaan istumisen. Siinä se. Lopuksi vielä noutoa vierekkäin, mikä ei onnistunut kun kumpikin halusi tuoda molemmat kapulat. Micie onnistui lopulta tuomaan yhden. Yra otti yksin uudestaan. Ongelma on nyt että neiti on yli-innokas noutamaan, yrittää varastaa. Ainakin nouto on vauhdikas, takaisinpäin ei sitten yhtä nopea, ja perusasento vino.
Lopuksi Micie ja Yra pääsivät riehumaan :)

Yra osaa vaikka mitä, mutta Fannyn pitää oppia eroon käsimerkeistä (ja oppia vasen ja oikea :D ). Lupasi ainakin yrittää. Luulen että voisivat mahdollisesti mennä ensi keväänä kokeeseen. Arveluttaa kyllä miten Yra käyttäytyy vieraassa paikassa vieraiden koirien kanssa kun Fannya vielä jännittää. Olisipa jossain möllitokoja, niin voisivat mennä kokeilemaan! Fanny ainakin odottaa että pääsisivät kisaamaan...