Aiheena irtoaminen putkeen. Meni hyvin, Miciellä oli vauhtia ja irtosi ok. Keppejä tehtiin vähän käsiohjauksella ja vauhtia tuli selvästi lisää. Micie haki tosi hyvin kepeillä eri suunnista, jess :) Keinulla yritin saada Micien tulemaan pidemmälle, sillä seurauksella että se hyppäsi alas keinulta ennekuin se laskeutui. Just näin. Varsinkin kun mitään ei tapahtunut, koska pidin kiinni keinusta ettei se romahtaisi. Sitten kun menin "normaalisti" eli Micie pysähtyy vähän ennen kontaktia niin meni taas.

Agin jälkeen jäätiin sitten treenaamaan kauko-ohjausta, ja se meni aivan perseelleen. Mä en ymmärrä tuota koiraa. Ei sitten millään viitsi keskittyä kuuntelemaan, vaan tekee täysin oman päänsä mukaan. Sitten kun olen niin vieressä että sen "on pakko" kuunnella, niin tekee kaikki asennonvaihdot kerrasta oikein. Kun käännän selän ja kävelen pois päin Micie alkaa tutkia ympristöä, eikä sen jälkeen enään keskity. Kuulee kyllä että sanon "jotain" ja tekee "jotain"...

Allilla alkoi eilen juoksu, muut varmaan kohta perässä :( Ihanaa, kolme juoksuista koiraa kotona, en malta odottaa... Hyvällä tuurilla Micien juoksun takia ei päästä KKK:n TOKOon ;)