Aika vähän tehtiin mitään kunnollista kun tuo oli niin pöhkö. Huomaa taas että on ollut taukoa ja sitä intoa on kamalasti. Tuohan sähelsi paljon enemmän kuin Alli. Seuraamiset oli kyllä aika ihania, vaikka vähän edisti mutta kontakti ja into oli jotain upeaa :) Ja askeleissa ja paikallasiirtymisissä ei enää pompi ihan niin paljon jalkoja vasten kuin ennen. Alkaa pikkuhiljaa oppia käyttämään takaosaansa.
Hyppynoudossa Micie juoksi täysiä kapulalle, otti sen suuhun - ja lähti juoksemaan poispäin!! Ööh... No kyllä se sieltä tuli, ja kolmannella kerralla tuli jopa suoraan takaisin kapulalta. Kapulanluovutus oli kamala. Micie ei olisi pysynyt hetkeäkään paikoillaan vaan korjasi jatkuvasti asentoaan ja yritti tarjota sitä kapulaa nyt-heti-äkkiä mulle.
Kaukkareita oli turha yrittääkään, sellaista steppailua, ennakoimista, edistämistä, peruuttamista ettei mitään rajaa. Luoksetulo sen sijaan oli hyvä. Reippaasti juoksi vaikka pysähdykset olisikin voineet olla nopeampia. Asennot oli sentään oikeat.
Paikallamakuussa pysyi paikoillaan, mutta seurasi silmä kovana minne menin ja yritti ennakoida istumista ja siirsi etutassujaa ja painoa edes takaisin kun kävelin taakse. Ja ennenkuin pyysin maahan ehti korjailla asentoaan, istua, maata, istua orava-asennossa jne.
Näiden treenien takia aina muistaa olla iloinen ettei tuo otus kuitenkaan ole niin innokas kehässä, aivan kamalaa olisi mennä sen kanssa tuollaisena kokeeseen.