Unohtui kirjottaa, mutta kyllä me tokoiltiin tässä joku päivä.

Käveltiin eka kentälle ottaa ruutua ja vähän seuraamista. Ruutu sujui sillä tavalla tosi hienosti, että lähetin Allin todella todella kaukaa, ja kuitenkin se löysi sinne (siellä oli lelu ruudun takansa piilossa, eli suora palkka). Itse en sitten ensin osannut käskyttää oikeaan aikaan, Alli kun on opetettu niin että se jatkaa ruudun läpi ellen pysäytä. Käsky siis ensimmäisellä kerralla myöhässä, toisella Alli pysähtyi hienosti keskelle.
Seuraamisessa edisti kuten tavallista, ja on muka ihan pihalla kun pyydän korjaamaan. Kaikenkaikkiaan ei kyllä kentällä leikitty kuin hetki, ennenkuin jatkettiin tuonne kylään päin. Satamssa otettiin sitten lisää seuraamista, tällä kertaa koitin hihnan kanssa, ehkä se sujuisi paremmin. Ihan hyvin meni. Myös liikkeestä istumista ja kaukoja pikatahtiin. Kaukot on alkanut menee huonommin, olisiko tullut treenattua liikaa?
Tunnaria piti ottaa mutta unohtu. Viikko kokeeseen eikä olla kuin kerran koskaan otettu hyppynoutoa, pitäisi kai käydä tuolla puistossa ottamassa pari tällaista.
No, saa nähdä mitä Alli siellä kokeessa tekee, mennäänpä kuitenkin kokeilemaan :)